2777
2789
عنوان

پسرم متوجه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 33 پست
سلام عزيزم پسرت كلامش كامله ؟معني عيبه و خجالتو ميفهمه؟ 

کلماتو میتونه بگه. ولی کمی لکنت داره و اول جمله هاشو مکث میکنه. تقریبا ۲ سال و نیمه بود که به حرف افتاد. 

فکر کنم نمیفهمه عیب چیه. دخترم این سن بود کامل متوجه میشد و رعایت میکرد. ولی این انگار نمیفهمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو بچگی مدقع تعویض پوشک و لباس تن. کردن و اینا چقدر مراعات میکردی؟

مراعات میکردم

روی اونجاشو حتما با پارچه میپوشوندم و عوضش میکردم. هی میگفتم مواظب باشیم کسی نبینه. ولی توی اتاق جدا نمیبردم. 

مراعات میکردم روی اونجاشو حتما با پارچه میپوشوندم و عوضش میکردم. هی میگفتم مواظب باشیم کسی نبینه. و ...

خوب عزیزم همین دیگه.. یکم براش عادی شده. همون کاری که گفتم بکن درست میشه

راهنمايياي بعضيا ادمو نابود ميكنه دوستان بچه ي سه ساله ك اينطور ميكنه حتمااااا بايد بره پيش مشاوررر اگر خدايي نكرده كوچكترين بي توجهي و اختلالي داشته باشه بزرگ ك بشه برا اون بچه بد ميشه پس هي به مامانا نگيد درست ميشه بچه ي سه ساله فرق بين بد و خوبه بايد بفهمه بايد كلامش كامل و قابل فهم باشه بايد تمركزش بالا باشه تا مارو بفهمه كتاب توانايي ذهن خواني راجع ب همين مسائل بخونيدش

براي جلب توجه و بازي اينكارارو ميكنه شب موقع خواب براش قصه بگو  ي پسري بود  كار بد ميكرد بعد مامانش گفت اينكارو نكن و...بعد براش جايزه خريدن و هرچي ك مد نظر خودته براي درك بدو خوبم براش گوبين كارت شماره دو بخر خيليييي روي تربيتتم ميتونه تأثير بزاره

2810