2777
2789

بنظرم همه ی خدماتو اونجا انجام نده مثلا رنگ و پاکسازی و کاشت هارو برو جاهای دیگ 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم همه ی خدماتو اونجا انجام نده مثلا رنگ و پاکسازی و کاشت هارو برو جاهای دیگ 

خب من ارزون ترین پکیجو برداشتم ولی نمیدونم کیفیت کارش چجوریه 

میگن ک متریال یکیه ولی اگه خوب درستم نکنه چی

چرا

من از خدمات رنگشون زیاد خوشم نیومدبخاطر اون وقتی من رفتم انگار تازه نیروهاشو عوض کرده بودن ی ابکشی مو بلد نبودولی ارایش ومدل مو اگ همون ساختار قبلیه راصی بودم

ارایشم نمیکنه خودش تنها چون خیلی شلوغه میاد نگاه میکنه  وهمه رو چک میکنه و مثلا برای من چشامو خودش درست کرد وقسمت موهم همینطوره ولی لحظه لحظه چک میکنه

خب من ارزون ترین پکیجو برداشتم ولی نمیدونم کیفیت کارش چجوریه  میگن ک متریال یکیه ولی اگه خوب د ...

چنده پکیج هاش..من تا حالا کار عروس شو دیدم قشنگه ولی هیچ کدوم شون رنگ و همه ی خدماتو اونجا انجام ندادن 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
من از خدمات رنگشون زیاد خوشم نیومدبخاطر اون وقتی من رفتم انگار تازه نیروهاشو عوض کرده بودن ی ابکشی م ...

آهان نمیدونی کیا کارمیکاپشون خوبه؟

پس فک کنم دریک سطح باشه دیگه ن؟

شما کی عروس بودین؟

2810