2777
2789
عنوان

بچه ها من یه مشکلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 104 پست
ببین موقعی که با همسرت هستی اون انجام میده یا اصلا خودت حین رابطه انجام میدی خیلی فرق داره موقعی که ...

خوب به هر حال اگه بخواد ضرری داشته باشه باید تو رابطه با شوهر هم داشته باشه

چند سالگی پریود شدی؟ قدت ؟

اول دبیرستان قدمم بلنده ۱۶۷ اما روی مغزم خیلی تاثیر گذاشته 

فقط خواهشم اینه مواظب بچه هاتوون باشید تنها میشن کنجکاو میشن ممکنه خودشونم تو این فاذا نباشه اما هم سنشون یه حرفی بزنه چیزی بگه که کنجکاو بشه

💜👶❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی خودت تنها هسی یه رابطه خیالی میاد تو ذهنت و زودی هم میشی اما واقعی اینجور نیس

الان بارابطه ارضاء میشی؟

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
اول دبیرستان قدمم بلنده ۱۶۷ اما روی مغزم خیلی تاثیر گذاشته  فقط خواهشم اینه مواظب بچه هاتوون ب ...

وای خدا یه نگرانی به نگرانی هام اضافه شد

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

میشه کسی اصلا تجربه خود ارضا ییی نداشته باشه؟

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
وقتی خودت تنها هسی یه رابطه خیالی میاد تو ذهنت و زودی هم میشی اما واقعی اینجور نیس

نه نگاه از لحاظ جسمی می گم 

من الان  با شوهر  از طریق مالش ارضا می شم 

حالا سوالی هست آیا مضراتی که دوستان دارن می گن شمامل حال من می شود یا نه (ریزش مو سیاهی دور چشم)

نه نگاه از لحاظ جسمی می گم  من الان  با شوهر  از طریق مالش ارضا می شم  حالا سو ...

نه اصلا

ولی خداروشکر مامانم بهم یاد داده بود که کسی دست به جاییم نزنه اونو دیگه اگه انجام میدادم الان دیونه شده بودم 

شماهم به بچه هاتون تا کوچیک هستن بگید که کسی نباید دست بهت بزنه جلو کسی شلوارتو عوض نکن حتی بزرگ تر که شد  موقع شلوار پوشیدن شما چشماتونو ببینید بگید واییی من نباید ببینم تا بفهمه 

💜👶❤