2777
2789
عنوان

بچه ها من یه مشکلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 104 پست
من شنیدم ک رابطه برای زن سخت میشه چون ارضا نمیشه و اذیت میشه درسته؟

خب این خانوم  ازدواج کرده میتونه جواب این سوالو بده. ایا زمانی که متاهل بود باوهمسرش ارضا نمیشده؟

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

عزیزم اولا اکثریت مردم دنیا این کارو انجام میدن و اصلن احساس گناه ندارن  چون تو ادیان وفرهنگای دیگه گناه یا تابو نیست پس اولا اینقدر احساس گناه نکن خود این عذاب وجدان شدید مانع ترکش میشه بعدم سعی کن فاصله بندازی مثلا ده روز یه بار محرکها مثل فیلم ها و ف ی لتر شکن ها را حذف کن گاهی این کار را برای کاهش استرس انجام میدن یه راه جایگزین برای تخلیه روانیت پیدا کن اگر دیترسی داری کلاس یوگا برو وهر روز مدیتیشن کن خیلی موثره‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا مسخره نیست ممنونم عزیزم

من تا چند سال پیش معتادش بودم همون کار تو حمام از بچگی انجام میدادم .اما تو حمام اهنگ میخوندمو میرقصیدم و مسخره بازی در میاوردم که بعدش از کارم غش غش میخندیدم به کل یادم میرفت 

💜👶❤
ریزش مو .سر درد .زیر چشم سیاه میشه و خیلی چیزای دیگه و اینکه تو رابطه واقعی دیگه حسی ندارید و کم کم ...

خودارضایی از نظر علمی اگر بیش از دو  سه بار در ماه نباشه وحالت اعتیاد نداشته باشه مشکلی ایجاد نمیکنه سایتای پو. ر.ن پر بازدیدترین سایتای دنیان وهمه مردم دنیام کچل نیست 

من تا چند سال پیش معتادش بودم همون کار تو حمام از بچگی انجام میدادم .اما تو حمام اهنگ میخوندمو میرقص ...

بچگی یعنی از چه سنی؟ استرس گرفتم برای دخترم

بله. الان برامون سوال شده... شما که قبل ازدواج این کارو میکردید بعد از ازدواج تو رابطه مشکل داشتید؟

اره عزیزم ..منکه کلا همسرم بهم دست میزد بی حس بودم حسی نداشتم همش میگفتم ینی رابطه رابطه که میگن اینه  من که حسی ندارم ولی وقتی خودم دست میزدم خیلی حس داشتم  

اما الان خداروشکر خوب شدم 

💜👶❤

عزیزم خودارضایی بیماری نیست 

هرچی بیشتر خودتو منع کنی بیشتر فکرت درگیرشه و باز میری سمتش

استرس زیاد داری درسته؟

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡
ضرر نداره وااا والا موهام ریخته بی خدا شدم عصابانی میشم وسوام شدم

عزیزم این حرفو دکترا هم زدن فرقی نمیکنه برای مرد باشه یا زن اما میگن هرزگاهیش ضرری نداره اما اگر همه اش باشه ضرر داره مثل چیزای دیگه که زیادش خوب نیست برای بدن

جون مادراتووووون لایک نکنید
اره عزیزم ..منکه کلا همسرم بهم دست میزد بی حس بودم حسی نداشتم همش میگفتم ینی رابطه رابطه که میگن این ...

اها ببخشید من اشتباه ریپلای کردم منظورم صاحب تاپیک بود. ولی ممنون شما هم جواب دادید.

بچگی یعنی از چه سنی؟ استرس گرفتم برای دخترم

شش سالگی متاسفانه 

خیلی حواستون به بچه هاتون باشه حتی اگه همبازی دارن مواظب باشید تنها نرن تو اتاق یا درو نبندن حتی اگه هم بازی هاش دختر باشن خیلی حواستون باشه به بهونه های مختلف بیاریدشون پیش خودتون یا بگید درو باز بزارید هوا گرمه یه بهونه بیارید ک تنها نباشن 

روی حافظه و تمرکز هم خیلی تاثیر داره من که واقعا دارم عواقبشو میبینم 

خیلی باهوش بودم اما الان خیلی زود همه چیو یادم میره مثلا یه وسیله دستمه میزارم تو اتاقم دو دقیقه دیگه میخامش باید کلی بکر کنم 

💜👶❤