2777
2789
عنوان

بچه ها من یه مشکلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 104 پست
نمیتونم بخدا برم اخه چادریم روم نمیکنه اگر بگه خاک تو سرت حداقل احترام چادرتو داشتی😣

غلط کرد دکتر. اینم یه نوع بیماریه. دست خود ادم نیست. همینکه خودت نمیخوای ودر عذاب وتلاشی که بزاری کنار خودش خیلیه. نه گلم خجالت نداره. فامیل که نیست چشم تو چشم شی.  غریبس. انشالله زود خوب  میشی. حتما پیگیری کن. چون به مرور افسردگی میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان.راستش عزیزم منم خود ارضایی میکنم معتادش شدم چند بار هم خواستم ترک کنم ترک کردم ولی باز برگشتم و ...

بخدا خیلی بده موهام. داره میرزه اصلا نپیدونم چرا نمیشه بخدا خسته شدم خیلس سخته تحمل ندارم دیگه 

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍

ببخشید فقط میخوام بدونم ضررش برای خانوم ها چیه؟؟ چون اغلب خانومای متاهل هم از طریق و ا ژ ن ارضا نمیشن و همسرشون لمسی براشون انجام میده. الان اگه طرف خودش این کارو کنه بدنش از کجا میفهمه؟ منظورم فقط اسیب فیزیکیه ها...

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
من ببخشید اینجوری میگم من هر وقت میرم حموم میرم زیر فشار آب 😔

خب به اون موضوع فک نکن اصلا زیر دوش برقص بندری یه جور ک خندت بگیره از اون فکر بیایی بیرون به بدنتم خیلی نگا نکن یه پدت مقاومت کنی دیگه بدت میگیره از اون کار 

💜👶❤
ببین عزیزم خیلی تنها نباش همش توی جمع باش شب موقعی که خسته شدی برو توی اتاق صبحم زودی بیا بیرون نوحه ...

اخه خودمم دوست دارم داشته باشم چندانی تلاشی نمیکنم ولی بعدش پشیمون میشم ولی نه خیلی و این منو داره داوغون مبکنه چون قبلا پشیمون میشدم الان نه

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍