2777
2789
عنوان

بچه ها من یه مشکلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته از این به بعد هم با توکل به خدا و بعد هم به پیشنهاد اون عزیز ترک میکنم

امیدوارم  موفق باشی عزیزم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
متاسفانه منم از وقتی ک کلاس دوم بودم اینجوری شدم کسی هم بهم نگفت اصلا خودمم نمیدونم چیشد ک اینجوری ش ...

یه پیشنهاد برات دارم شیر حمام اون پایینیه کوچیکه رو باز نکن با شیر بالاییه حمام کن سریعم بیا بیرون اصلا معطل نکن زودی شامپو بزن بشور و بیا بیرون امیدوارم موفق بشید 

💜👶❤
شش سالگی متاسفانه  خیلی حواستون به بچه هاتون باشه حتی اگه همبازی دارن مواظب باشید تنها نرن تو ...

از شش سالگی چجوریه.  اخه ادم قبل بلوغ که حس لذت جنسی نداره. 

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 
ممنون عزیزم 💜

عزیزم من جدا شدم اومنموقع که بودم باهاش اون منو داخل ارضا نمیکرد چون از داخل نمیشدم و از رو به لذت میرسیدم

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍
منم قبلا داشتم اما الان نزدیک چند ماه هست اصلا میلم نمیکشه 

عزیزم اللان ۱۸‌سالته خوبه ترک کردی من ۲۴ سالمه فک میکنم هیچ موقع ادم نمیشم افسرده شدم بی خدا 

اکثر خانوما از رو میشن 

یکی از خانوما گفت شوهرم مالش میده موهامم نمیریزه الکیه . واااا خوب چه ربطی داره شما که خودارضایی نمیکنه که بخواد موهاش بریزه