2777
2789
عنوان

بچه ها من یه مشکلی دارم

948 بازدید | 104 پست

سلام دوستان من کاربر جدیدم . 

میخواستم باهاتون دردول کنم ولی امیدوارم حذف نشه تایپیکم ولی خدایش چون دیگه نمیتونم واقعا چکار کنم هر روزم شده گریه و طللب و بخش و توبه ولی دوباره برمیگرم به اول راه راهیی دیگه امتجان کزدم ولی درست نمیشه اللان نیاین بگین گمشو زنکه یا رو سرم برزین واقعا من بیمارم بیمار استمنا شایدم بد نوشتم ولی خب منظورمو میفهمید من هم به خدا اعتقاد دارم هم اام حسین هم میدونم این کار گناهه از ۱۷ سالگی معتاد اینکار شدم اللنم که شده ۲۴ سالم . نگین ازدواج کن چون ازدواجم کردم انچام میدادم چون عادت کردم بودم الانم که جدا شدم از همسرم بدتر شده . بخدا بدش اینقدر گریه میکنم ولی. بخدا دیگه امیدی ندارم چند بار خودکوشی تو سرم افتاد ولی گفتم چرا خودمو نابود کنم باید اصلاح شم ولی فقط ۱ هفته میتونم . داره زندگیمو خراب میکنه نمازم و دیگه نمیخونم و میدوم دارم مجازات میشم یه مشکلاتی تو زتدگیم هست که واقعا میدونم اینا جزا کارهایی منه ترو خدا خانوما درکم نمیکنید فوش ندیدد 

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍

عزیزم چرا کسی فحش بده اخه؟

اینم یه مشکله که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد..

پیشنهاد من اینه وقتت رو با ورزش+مطالعه پر کنی

مخصوصا ورزش که خودت بعد یه مدت تاثیرش رو خواهی دید

مثلا برو باشگاه، و..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چون خیلی ساله داری این کار رو مبکنی دیگه تبدیل به اعتباد سده. بهترین راه اینه با به مساور ...

نمیتونم بخدا برم اخه چادریم روم نمیکنه اگر بگه خاک تو سرت حداقل احترام چادرتو داشتی😣

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍
خود ارضایی

اهان.راستش عزیزم منم خود ارضایی میکنم معتادش شدم چند بار هم خواستم ترک کنم ترک کردم ولی باز برگشتم ولی این دفعه واقعا میخام ترکش میکنم چون فهمیدم ک چقدر باعث مشکل میشع😔😔😔😔😔😔

ببین عزیزم خیلی تنها نباش همش توی جمع باش شب موقعی که خسته شدی برو توی اتاق صبحم زودی بیا بیرون نوحه و زیارت عاشورا و ...دانلود کن موقعی که میخایی بخوابی بزار ...هروقت اومد توی ذهنت یادت بیاد بعدش چقدر اذیت میشی

💜👶❤