2777
2789
منم شاغلم و پول از همسرم نمی گیرم خریدهای خودم و بعضی وقتها خریدهای خونه و پسرم رو خودم می کنم ولی اگه با هم باشیم چیزی بخرم پولشو همسرم می ده (البته به ندرت پیش میاد با هم بریم خرید!!!) . هر وقت هم پول بخوام اگه داشته باشه بلافاصله می ریزه به حسابم حتی بیشتر از مبغلی که خودم گفتم . البته یه اشتباه بزرگم اینه که معمولاً روم نمی شه ازش پول بخوام ولی در کل اینقدر خرج زیاده که دیگه نمی شه گفت پول من و پول تو.
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
همسر من هر ماه حقوقشو می ریزه به حساب من غیر از پول کمی که توجیبی برای خودش بر میداره من هم با حقوق خودم و اون اول همه اقساط رو می دم و بقیه اش هم توی حسابم هست هر جا لازم باشه خرج می کنیم معمولا خرید خونه رو با هم انجام می دیم و هر جا هم که پول لازم داشته باشه از من می گیره
من خودم چند بار پیشنهاد دادم من حقوقمو به حساب اون بریزم تا همسرم خرج کنه ولی خودش قبول نمی کنه می گه تو مدیریت مالیت بهتره
البته گاهی خودم از این مدیریت مالی خسته میشم ولی در کل راضی ام
وقتی مادر میشوی اجازه میدهی قسمتی از قلبت برای همیشه بیرون از سینه ات بتپد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم شاغلم و لی ما هم انقدر قسط داریم که وقتی حقوق می گیریم اول قسطهارو صاف می کنیم و بعد خرید خونه اگه چیزی هم بمونه که خیلی کمه پس انداز می کنیم

و اصلا از این حرف ها که پول من و پول تو با هم نداریم چون داریم زندگی مشترک می کنیم و همه ی سختی ها و خوشی ها برای هر دو مونه
سلام دوستان چه موضوع جالبی مطرح کردین

همسر منم ماهی 100 بعضی وقتا 150 بهم پول توجیبی میده خرج آرایشگاه و خرید لباس و کرایه ماشین ... رو هم خودش می ده، پرداخت اقساط و خرید خونه هم که کلا با خودشه ( کمی ولخرجه )
برای همین منم حقوق خودمو با پول تو جیبی ای که بهم می ده رو پس انداز می کنم ، تا کم میاره بهش قرض میدم ولی ماه بعد تا حقوق بگیره خودش کارت به کارت پس میده. کلی با این پس انداز من حال می کنه همش هم سعی می کنه بیشتر بهم پول توجیبی بده تا من بیشتر پس انداز کنم
منم سعی می کنم به هر مناسبتی از حقوق خودم براش هرچی احتیاج داره رو هدیه بخرم مثل کیف کفش لباس ...
من و همسرم حقوقمونو با هم یکی می کنیم ، اول اقساط رو می دیم بعد حدود 400 تومان می ذاریم توی خونه برای مخارج ماهانه که هر روز هر چقدر بخوایم ازش برمی داریم و بقیه اش رو هم توی حساب بانکی من پس انداز می کنیم البته کارت عابر بانک دست اونه ولی فرقی نمی کنه چون هیچکدوم حق نداریم ازش خرج کنیم مگر در مواقع اضطراری و اون پول رو جمع می کنیم واسه خریدهای بزرگ یا مثلا الان برنامه داریم جمع کنیم واسه خرید یه خونه بزرگتر تو سال آینده ، سعی می کنیم هر جوری هست دوتایی با هم بیشتر از 400 در ماه خرج نکنیم .
عزیزم من شاغلم و حقوق ماهیانه دارم. شوهرم شرکت ساختمانی داره و حقوق ماهیانه نداره و وپولش بعد از اتمام کاراش باهم نقد میشه برا همین خرجی خونه از حقوق منه که به موقعست و پول شوهرم تو حسابش پس انداز میشه برا خریدهای بزرگ که الان برا خرید خونه و زمین گذاشتیم کنار.البته من حقوقم بد نیست خدا رو شکر بنابراین میتونم در کنار خرج خونه و خودمون کمی پس انداز هم کنم تا برای خریدهای بزرگ هم بتونم به شوهرم کمک کنم. ولی اگه احیانا ماه پرخرجی داشته باشم و پول حساب اصلیم تموم شه شوهرم برا خرجی پول میزاره اونم هر چقدر لازم داشتیم. در این زمینه خدا رو شکر مشکلی هم نداریم.بنابراین من پول تو جیبی ماهیانه ندارم!!!!
سلام
من و همسرم کارمندیم
اول ماه نصف قسط ها رو من میدم و نصف قسطها رو همسرم پرداخت میکنه .
من هر ماه 50 تومن تو حساب دخترم و 50 تومن تو حساب دیگه ای که دارم پس انداز میکنم و مابقی هم خرج ماهیانه خودمه .
کلا خرید خونه با همسرمه اما اگه چیزی لازم باشه خودم میخرم .
همیشه راهی وجود دارد که دل دیگران را نشکنیم
سلام عزیزان من خونه دارم...درامد ماهیانه مون هم زیاد نیست...ولی همسرم خیلی دست و دلبازه ...کارت بانکشو داده به من.همه خرج خونه هم با اونه...منم با اون پول هر کی دوست داشتم می خرم...لباس برای پسرم..خودم...کادو برای همسرم و ........گاهی وقت ها فکر می کنم همسرم با این کارش باعث شده من ولخرجی زیاد کنم.ولخرجی زیاد هم که نه..ولی هر جا لباس بچه گونه دیدم باید به اونجا یه سری بزنم..اخه من عاشق خریدم...اصلا عقده خرید دارم............
نقاش نیستم..ولی تمام لحظات بی تو را درد میکشم........
از این تاپیکت خیلی ممنون چون سوال منم بود

من یه پسر 8 ماهه دارم تا قبل از پسملی کار میکردم حقوقم هم خوب بود ماهی 700 از شوهرم گاهی بیشتر ولی خوب به شوشو نمیگفتم اینقدر میگیرم یه کمش رو خرج برادرهام میکردم چون سه تا برادر محصل دارم و خیلی سخته برای پدر مادرم

بقیه حقوقم رو هم یه مقدارش رو خرج خونه میکردم یه مقدارش رو هم پس انداز البته اینم بگم شوهرم هم مسئولیت پولهاشو به من میداد

بعد ار بچه دیگه سرکار نرفتم ولی خوب باز هم مسئولیت پول با من بود خرج زندگی میکردیم و البته اقساط زیاد داریم.

حالا از این ماه تصمیم گرفتم بهتر برنامه ریزی کنم مثلا همین پول تو جیبی رو بردارم اقساط رو بدیم و اگر خدا بخواد پس انداز داشته باشیم برای همین به شوهرم گفتم مسئولیت پول یه مدت با تو طبق برنامه من هههههههههههههههه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
در کل پول توجیبی برای یه زن لازمه یعنی پولی که برای خودش باشه و کس دیگه ای مثل شوهر دربارش بازخواست نکنه

حتی اگر قرار هم هست پول توجیبی پس انداز بشه چرا به حساب زن پس انداز نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زن باید برای خودش پول داشته باشه

من تو این چند سال که کار کردم فهمیدم زنهای خانه دار خیلی بیشتر استقلال مالی دارند تا شاغلها ‌!!!!!!!!!!!!!!!
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
منم خانه دارم، آرزومه که برم سر کار تا برای خودم پولی داشته باشم، بنده خدا شوهرم خسیس نیست، ولی خوب دیگه، زندگی کارمندیه، یه دفعه پیش اومد که یک ماه بهم پول نداده بود ولی هیچی به شوهرم نگفتم، همه ی خرجای خونه هم پای خودشه، ولی خوب منم دلم می خواست برای خودم پولی داشته باشم... بعد از یک ماه بهم یه خورده پول داد، انقدر بغضم گرفته بود، رفتم دستشویی و کلی گریه کردم به حال خودم!(اون یه خورده پول هم، برای خرید سبزی و لوبیا و سیب زمینی و پیاز و ... رفت). شوهرم برای تولد تک تک اعضای خانوادش ، به حسابشون پول می فرسته (فکر می کنه من نمیدونم! )، ولی من برای خانوادم هیچی... هی ی ی ی ی ی ی ی.... اینم سرنوشت من بوده دیگه، باهاش می سازم. البته بگم، شوهرم برای تولد منم معمولا بهم کادوی خوب میده، ولی خوب پول تو جیبی یه چیز دیگس که آدم هرچی دلش می خواد و لازم داره بخره
سلام منم شاغلم ، ماهانه از حقوقم 100 می دم به همسرم چون ما هم قسطامون زیاده گاهی اوقات هم که می گم واسم پول بزار می ذاره ولی اگه بریم بیرون خرید خودش حساب می کنه و همه خرج خونه با خودشه حالا چی بشه من یه چیزی سر راهم بخرم.
پسر عزیزم! بودن تو بزرگترین نعمت زندگی و خندیدن تو قشنگ ترین لحظه زندگی ماست.
2810