2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد.مرده شورم رو ببرن

2698 بازدید | 27 پست
تو خوندن نماز وحشتناک کاهل شدم.از خودم متنفرم متنفر.نمی دونم چیکار کنم.هی به خودم قول می دم که از فردا نماز می خونم.ولی فردا .....
دیروز شهادت حضرت زهرا بود. از همین امروز بهشون قول بده که کاهلی نمی کنی. از خودشون کمک بخواه. حتمااااااااااا کمکت می کنن
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دور از جونت بابا حالا چرا اینقدر عصبانی
با خودت قرار بذار سر اذان اول نمازتو بخونی
روی در یخچال و روی آیینه میز آرایشت با لحن خوش برای خودت یادداشت بذار
بهتره سجاده نو یا چادر نو تهیه کنی اینجوری خودت را تشویق میکنی
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
یک جا نماز ترمه ی خوششششششکل بگیر با یک چادر نماز ناز. عطر هم برا توی جانمازت بگیر. اینا رو بذار جلوی چشمت باشن. گوشیت رو هم روی ساعت اذان تنظیم کن تا زنگ بزنه. موقع اذان تی وی رو روشن کن تا صداش رو بشنوی
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696

roksana69

منم چنوقت پیشا اینجوری شدم ولی به خودم گفتم شاید آخرین باری باشه که میتونی نماز بخونیا از اون به بعد خداییش بهتر شدم
خدایا شکر به خاطر معجزه ناز و دوست داشتنیت...ایلیا پسرم خوش اومدی به این دنیا...عاشقتم
اگه نمازت رو اول وقت بخونی یعنی تا اذان دادن سریع بری بخونی هم بیشتر بهت میچسبه هم بعداز یک مدت عادت میکنی

دیگه هم برات سخت نیست ، چون از لحظه ای که اذان میدن هی به خودت میگی یک نیم ساعت دیگه میخونم ده دقیقه

دیگه میخونم همین باعث میشه که هم فکرت راحت نباشه هم عذاب وجدان داشته باشی ، اما اگه تا اذان گفته شد

سریع بدون فکر بری بخونی خیلی راحت میشی ، از همین امروز امتحان کن قبل از اذان برو وضو بگیر و منتظر اذان باش
خداااااااااااا جووووووووونم شکررررررررررت بخاطر دخمل سالم و سلامتی که بهم دادی:))
2810