2777
2789
عنوان

تو خوابگاهم 😒

422 بازدید | 34 پست

من ترم سه هستم با دو نفر از هم کلاسیامون اسم نوشته بودیم اتاق بگیریم من الان رسیدم 

اون دو تا دوستام نیومدن حالا چهار تا دختر اومدن اتاقمون ک رشتشون هم با ما فرق میکنه 

اصلا با من حرف نمیزنن😒فقط با خودشون میگن میخندن انگار ن انگار من اونجام ....من باهاشون حرف میزنم با زووووور ج میدن الان رفتم بالا خوابیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی..خوابگاه این چیزا رو داره..واای ما ی فیلمایی داشتیم با دخترا تو خوابگاه..یادش بخیر

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
ترم بالایی هم هستن فکر میکنن چ خبره 😒😒😒

خب همون... بنظرم برو با هم ترمیا خودت 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

اه بدم میاد از این مدل ادما خودم ادمی ام که دوس ندارم حس بدی به کسی بدم و مخصوصا اگه کسی تازه وارد باشه تو هر محیطی سعی میکنم باهاش صمیمی رفتار کنم تا احساس غریبی نکنه از این مدل آدمام که اینطوری رفتار میکنن و کسی رو حساب نمیکنن خیلی بدم میاد 

کم کم باهاشون دوست شو خو براشون کیک بگیر بخورن غذا درست کن براشون ببین باهات دوست میشن اگه دیدی ...

هنو هیچی نشده پرو شدن هی اومدم میگم رشتشون چیه ترم چندین از کجا اومدین ؟ با زور ج میدن بعد با دوستاشون میحرفن😒

2810