2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل در هند

1244 بازدید | 9 پست
سلام دوستان من و شو شو قصدادامه تحصیل در هند رو داریم اگه ممکنه مارو راهنمایی کنین درضمن یه پسر 3 ساله هم دارم .آیا اونجا مهد و این چیزا براش هست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هرکدوم از دوستهای من رفتن بلافاصله برگشتن مخصوصا با بچه.چون از نظر بهداشتی در سطح خیلیییییییی پائینی قرار داره.درسته جاهای گرون و تمیزی هم داره اما در کل از نظر بهداشتی فوق العاده بده.
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
همه جای هند کثیف نیست . شهرها و محله های مختلفش با هم فرق می کنه. قبل از هر چیز اسم دانشگاهی که انتخاب کردی و پذیرش گرفتی رو با وزارت علوم چک کن که مطمئن بشی مدرکت رو که بگیری قابل قبول کشور خودمون باشه چون خیلیها این مشکل رو در رابطه با هند و مالزی پیدا کردن. در ضمن اگه می خوای دکترا بگیری حواست باشه نوع دکترات اگه research باشه تا جایی که من پرسیدم وزارت علوم اینجا قبول نمی کنه فقط مراکز تحقیقاتی با دکترا استخدامت می کنن ولی اگه taught باشه مشکلی نیست.
باید هم ریسرچ باشه هم کورس هم امتحان جامع وگرنه باید اینجا باز امتحان بدید
هند از لحاظ دانشگاهی بهتره و کثیف بودنشم بسته به جاش داره مثلا مناطقه سیک نشین یا هندو کثیفند شهرهای میسور و .. عالیند در ضمن موقع انتخاب مسکن چشمهاتون میبینه

مالزی گرونتره و کیفیت دانشگاهاش مخصوصن توی علوم انسانی پایینه و شرکتهای ایرانیم در مورد هزینه هاش دروغ میگن.