2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
سلام
ممنون دوست جووونام . بامبو شرمنده گشنه شدی دهن روزه !
ثریــــا کاری از دستم بر میاد ؟؟؟!!!
عاطی شما لطف داری . تو بیا خونمون میرزات هم با من !
ملی یو تو گلی ! سانی تو هم . شما تشریف بیاورید ، بادمجون هم واستون سر می بریم !!!! خخخخخ گوسفند ک سهله !
از همه ممنون . شما خودتون یه پا استادید ، شکسته نفسی نفرمائید لطفا ....
چشماتون زیبا می بینه
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آتنا جون مبارکه. خیلی زحمت کشیده بودی خانوم. زیبا بود.
معنی "کلی زحمت کشیدم ولی به چشم نیومد انگار رو" من یکی خوب می فهمم. منم روز تولد همین حس و داشتم. البته زحمات شما که به چشم اومد عزیزم. مبارکه بازم.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
سلام
تولد آرنیکاری جیگر هم مبارککککککککک
آتنا جونم خسته نباشی خانوم گل سنگ تموم گذاشتی دخمل نازت هم که خوشحالللللل انشاله که حسابی بهش خوش گذشته باشه
مادر بزرگ و پدر بزرگ دوست داشتنیت هم زنده باشن انشالله......

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
طراحی و اجرای بی نظیر تم جشن تولد... جشن دندونی..

"""""" ساخت کلیپ های زیبا و به یادماندنی تولد""""""""" با کیفیت و قیمتی استثنائی

تقویم 1392 با طرحهای مختلف

www.panitem.ir

ادرس کلوپ
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=17309&ChatDate=30-4-1392

با """""""پانی تم""""""" تفاوت و کیفیت را تجربه کنید...
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
سلام
ما همچنان مشعوف از تعاریف شما .... در عالم بالا سیر می کنیم ......

شیرین جوونم منم دلم برای تنگ شده . ماه من ! تو هم عکس خودتونو تو تاپیک عکسا بزار
سعیده جون زیابیی تو نگاهته . ممنون گلم . تولد ترانه هم عالی بود . تازه اون موقعه اولش بود و شما جز اولین ها داغ تر بود . عکساش چسبید !!! ههه بازم ممنون
بهاری دوست گلم چقدر دلتنگت هستم . اونور خیلی سراغتو گرفتم . گفتم سرش حتمنی شلوغه . کم پیدایی . تولد آروین خان هم عالی بود . تم اش هم توپ بود . خیلی رنگ هاش هیجانی شده بودن .واسه تبریکت و تعریفت هم ممنون . خدای بزرگ ترای شما رو هم حفظ کنه مرسی

شیما جووونم دوست خوب و همیشگی ، ممنون عزیزم . خدا پسرت رو حفظ کنه ...واسه دعایت در حق بابابزرگ ومامان بزرگم هم ممنون . برای شما هم همین طور

هانیه جووونم ممنون گلم . مرسی از تعریفت . لطف داری . هستی نازمونو بچلون
آتنا جونم خسته نباشی.
یوهوووووووووووو همه چی عالی. نمره تو هم بیست! (راستشو بوگو تقلب که نکردی؟! هه)
خیلی خوبه که آرنیکا با مامان بزرگ و بابابزرگت عکس داره. من که هیچکدومشون در قید حیات نیستن. خدا برای شما رو حفظ کنه.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
مامی رز جون ممنون . این توضیحو واسه سمیرا هم دادم . دوباره اینجا هم میزارم :

اینا ژله ی ساده هستن ، خیلی هم ساده ، ک لایه ی روشو بجای آب سرد با بستنی (همون یه پیمانه ) قاطی کردم ، خود پودر ژله اش هم آلئورا و سیب بود واسه همین سبز دراومد . البته من بدون سیب مدنظرم بود ، اون موقعی خریدم آلئورا تنهایی نداشتن .
واسه طرح یا نوشته روش هم باید طرحت رو پرینت بگیری ، با رنگ خوراکی که اگه ژله ای باشه راحت تره ، پشت کاغذتو دورگیری کنی یا کل طرح رو پر کنی . پشت می گم واسه اینکه جوهر پرینتر رو ژله نره و اگه نوشته هم باشه وقتی برعکسشو بزاری رو ژله نوشته صحیح باشه .
وقتی طرحت رو رنگ پر کردی و خشک شد ، حالا کاغذو رو ژله میزاری . همین
یکم ک بمونه رنگو به ژله پس میده . من یه کاغذو فقط رنگ کردم و روی 4 تا ژله ام گذاشتم . به هر 4 تا رنگ داد .
اکی
تولد دخملی شما هم عالی بود . رز رو ببوس
2810