2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
آتنا جون سالاد اولویه یا سالاد ماکارونی درست کن خوب میرزا قاسمی برای ماه رمضون بنا بر دلایل بو خوب نیست البته اگر هم درستیدی پر سیر درست کن اثرات تولد تا چند روز باشه ههههههه
راستی فرنی رو هم 2 رنگ درست کن

ملودی جون چند تا سوال لطف میکنی جواب بدی ؟؟؟

1- شما دختری رو بردی سها ؟
2- اگر بله عکاسش کی بود ؟ راضی بودی از عکاس ؟
3- چند ساعت طول کشید ؟
4- چند دست لباس بردی؟
5- تقریبا هزینه ش چقدر میشه ؟
6- در کل از عکسها راضی بودی ؟
7-چند روزه تحویلت دادند ؟
8- مرررررررررررررررررررررررررررررررررسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آتنا جان من جای میرزا قاسمی موساکا رو پیشنهاد میدم خودم برای اولین بار تولد آریو درست کردم عالی بود مهمونا خوردن و تعریف کردن خیلی شبیه به لازانیاست فقط جای ورقهای لازانیا بادمجون داره تو ماکروفر هم میشه درست کرد غذای یونانی هستش
طراحی و اجرای بی نظیر تم جشن تولد... جشن دندونی...

"""""" ساخت کلیپ های زیبا و به یادماندنی تولد""""""""" با کیفیت و قیمتی استثنائی

تقویم 1392 با طرحهای مختلف

www.panitem.ir

با """""""پانی تم""""""" تفاوت و کیفیت را تجربه کنید...
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
سلام

مهرانا جان ممنون خانومی
میشه دستورش رو بگی برام ...آخه تو نت سرچ کردم به دو تا دستور متفاوت برخوردم /
شما چه موادی دیختی توش ؟
سس اش چی بود ؟
و اینکه میشه از شب قبلش تهیه کرد؟
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
بادمجانها رو بعد از پوست کندن از درازا برش بزن و نمک بپاش و توی آبکش بذار تا تلخیش بره
سیب زمینی هارو دایره ای برش بزن با ضخامت متوسط

پیاز رو ریز خرد کن با سیر له شده توی 2 قاشق روغن تفت بده تا نرم و سبک بشه
گوشت رو بهش اضافه کن و به تفت دادن ادامه بده تا قهوه ای بشه و آب گوشت گرفته بشه
جعفری خرد شده رو هم بریز و هم بزن..3 تا گوجه فرنگی رو توی غذاساز بریز تا پوره بشه.. با 2 قاشق رب گوجه و نمک و فلفل به گوشتها اضافه کن میتونی جعفری و رب رو حذف کنی و رب خالی هم خوبه دقیقا مثل مواد ماکارونی و لازانیا

سیب زمینی ها و بادمجونا رو سرخ کن بعد تو پیرکس مسطتیلی یه لایه سیب زمینی یه لایه مواد با ضخامت کم و یه لایه بادمجون بریز بین هر لایه هم سس بشامل بریز و کمی پنیر پیتزا بریز و در نهایت لایه ی اخر پنیر پیتزا فراوون
سس بشامل:
آرد رو کم کم توی شیر حل کن خوب هم بزن تا گلوله نشه...خیلی دقت لازم داره تا یکدست بشه دائم باید هم بخوره..(می تونی کره رو آب کنی روی حرارت و بعد آروم این مایع رو بهش اضافه کنی ... من دیگه کره نریختم..)
مامان لیلی درست میگه غذای سنگینیه و سریع ادمو سیر میکنه من نون باگت لقمه ای کنارش گذاشتم همه با نون خوردن و سیر شدن البته من کیک مرغ و سالاد ماکارونی هم کنارش داشتم...واسه همین واسه هر 6نفر یه پیرکس کافیه البته باز به مهمونات بستگی داره...میتونی شب قبل آماده کنی و نزدیک سرو غذا 15 مین بزاری تو فر یا ماکروفر
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=161244&PageNumber=666

الی مامی فاطیما جون ، دوستان بیشتر اینجا تجربیاتشونو می گن . مامانای تیر و خرداد 91

مهرانا ، گلم خیلی خانومی . ممنون اینقده وقت گذاشتی و توضیح دادی . خیلی خوب بود .
غذایی هم گفتی عالیه .
ولی از دیروز یه فکر دیگه گردم .
آخه باقالی پلوم خودش با گوشته ، بیشتر دنبال یه غذای مرغی بودم ، اگه بخوام غذای جانبی ام هم گوشتی باشه ، هزینه هام زیاد میشن . آخه یکی دو تا هم نیست که . مهمون هام هم زیادن .
به هر حال خیلی لطف کردی . بازم تجربه داشتی در سایر زمینه ها ، دسر و سالاد و ... برام بگو

تولد پسملیت هم مبارک . عکساشو دیدم قشنگ بودن
شمیم جون ممنون دوستم برای راهنماییت

باقالی پلوم با گوشته ، واسه غذای جانبی " بنیه " رو گفتم .
سالاد هم دارم ولی ماست احتمالا نه دیگه . آخه سبزی خوردن هم هست . بسه شونه !!!! ههه

کاشکی بودید ها ، جاتون خالی ولی سبز !

به هر حال من همیشه شما رو دعوت کردم و می کنم یه سری هم به شهر ما بزنید . شما بیایید کشک بادمجون (مخصوص شیرین ) و میرزا قاسمی (مخصوص شمیم و عاطی ) و بنیه ( مخصوص پپو ) و کوفته (مخصوص سمیرا ) و موساکا (مخصوص فاطمه مامی لیلی و مهرانا ) می پـــــــــــــزم براتـــــــــــون ....
شما به ما افتخار بدید ........
سلوووووووووووووم
نورا جون
اره من سها بردم
کلا وقتشون 3 ساعته ولی چون ادی گریه کرد دوبار وقت گرفتیم چون تعداد دکدرمون زیاد بود
عکاس ما یاسمین جون بود
ما البوم براش انتخاب کردیم از 380 تومن داشت تا به بالا البوم ما شد 1400
لباس زیاد بردم یه 10 دست براش بردم
خیلی تحویلش طول کشید نزدیک 15 الی 20 روز طول کشید تازه یه بار باید بری انتخاب عکس بعد البوم طراحی شده رو برات میل میکنن اگه طراحیشون خوب بود تایید میکنی بعد میره چاپ
در کل خوب بود من راضی بودم
سلام

مامان الی جون شما که 4 کیلو کیک سفارش داده بودی ، برای سی نفر ، زیاد هم اومد ؟
به هر نفر زیاد رسید ؟
من می خوام کمتر سفارش بدم . آخه ماه رمضونه فاصله شام و کیک کمه ، می ترسم زیاد بیاد .
سلام آتنا جان میدونم
خودمم چند روز دیگه عکسای تولد فاطیما رو میذارم
سوالمو واسه این پرسیدم چون همه ی کوچولوهای تیر ماهی هم سن فاطیما هستن. و چون فاطیما شیر خودمو میخوره نمیدونم که روزه بگیرم یا نه؟میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که روزه باشه و شیرش کم نشده باشه
2810