2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام سلام

تولد تولد تولدا مبارک وااااااااااااااااااااااااااای چه تولدایی ماشالله به این همه مامان هنرمند
خوبه که هستی هم فعلا متوجه نیست وگرنه از داشتن مادر تنبلی مثل من.....................

تولد هستی دقیقا روز جشن عمومی بود
چند روز قبلش به دلیل حرف مامانم تحریک شدم تولد تم دار بگیرم
خودم طرح کشیدم و درست کردم 2 شب تا 5 صبح بیدار موندم ولی عمرا به پای تولدای شما نمیرسه خیلی مختصر بود

فقط مامانم و بابام و خواهر برادرام بودیم که با هستی میشدیم 9 نفر خخخخخخخخخخخ
تازه انقدر هول هولی بود که کلی چیز رو مثل دستمال و چیپس و ..... یادم رفت بیارم ولی در کل بدک نبود

اگه وقت کنم میام عکساش رو میزارم (اعتماد به نفس بالا رو داشته باشین)

فعلا بای
به نام آن که" هستی" نام از او یافت
الهام جون مامان تایماز اون زرورقا پشت تایماز بود فقط همون رنگش هست یا رنگای مختلف دارن؟؟ آخه میخوام با تم رنگین کمون بگیرم.میخواستم یه رنگی باشه به رنگای رنگین کمون نزدیکتر.

واقعا ممنون که گفتی مال تایمازو میدی ولی بعد اومدم خونه داشتم فکر میکردم که گفتی مال خودتو میدی چه جوری میخواستی بهم بدی ؟!!! خونتون کجا بید الی جون؟

راستی از قیافه تایماز خیلی خوشم میاد مثل خارجیا میمونه با اون چشای خوشگلش
سلام . تولد تایماز جیگر آروین گلی-مهدیار جون هستی عزیز و عسل جون و پارمین گلی خیلی خیلی مبارکه.

آفرین به مامانای هنر مند و خسته نباشین واقعا. لذت برددددددددددددددم...
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
مامان رز جون وبلاگ قشنگی داری. به ما هم سر بزن:))))))
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
2810