2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
من با کیک بلند و حجیم مخالم :
چون تقسیمش بین تعداد زیاد سخته
حمل و نقلش هم سخته

سانی تو ذوقت نخوره خواهر ولی بخاطر خودت میگم بیا بیخیال کیک شو ، کلی واست زحمت داشته و داره و دردسر آوردن و تقسیمش و هزینه اش و گرفتنش کلی میشه
آخرش هم می ترسم یکی یه چی بگه تو دوقت بخوره ... آبجی دنبال دردسری ها!!!!!

ساده یا شکلاتی فرقی نداره ، ولی ساده باشه همه پسند تره ...

ولی خوب بنظر من مقدارشو کمتر بگیر تا هزینه اش کمتر بشه . شیرینی فروشی ها یکم زیاد می گن !
مگه هر نفر چقدر میخواد ؟ کمتر باشه آوردنش هم راحت تره ...
نظرت چیه ؟؟؟

دیدی دردسر داره ؛ همین من یه نفر چقده نظر دادم !!!!

راستی ما اگه بیاییم (70 درصد) من و همسری و دخملی هستیم . بازم ممنون خانومی
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم خاله آتی جیگر ، راست میگی ولی یه باره اشکال نداره
بچه ها هم که گفتن هزینه شو تقصیم کن بین همه (تعداد)
من فقط از راه زیادش میترسم که خراب بشه و من شرمنده همه بشم

من میگم اگه کسی شرق شبرینی فروشیه خوبی سراغ داره زحمتشو بکشه تا خیالمون هم راحت باشه ، بعد هزینه شو بین تعداد تقصیم میکنیم . اینطور بهتر نیس ؟؟؟؟؟

مرسی
سلام دوستان. خسته نباشید همگی. ممنون از تبریکاتتون و تعریفاتون.

آتنا جون تزیینات هم داشتم ولی شوشو خوب فیلم برداری نکرده . خودمم که عکس نگرفتم. بیشتر توی فیلم هامون مشخصه.

سانی جون کیک رو برای هر نفر 100 گرم در نظر می گیرن. پس برای 40 نفر 6 کیلو زیاده. منم کیلو 15 تومن خریدم کیک رو. پس گرون نیست.

به نظرم کیک اول و آخر از بقیه شون بهتر بود.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
بچه ها اتنا خیلی نکته بینه
واقعا کیک حجیم تقیسم کردنش سخته
کیک کیاوش کندوی عسل بود حدود ۳ طبقه روی هم
خیلی تقسیمش سخت بود و اصلا نتونستیم برشهای منظم بدیم واسه سرو

سلام
به نظر منم شماره های 7 و 9 خوبه .... ولی .... سانی جون اگه سختت میشه که واقعا هم سخته یه فکری دیگه کنیم مثلا خود هپی هوس کیک بخواد بده چجوریه؟؟؟؟ مدلش قابل انتخابه؟؟؟؟ هزینه هاش چه جوری میشه؟؟؟ فاطمه جون اگه میشه این سوال ها رو بپرس با هم تصمیم بگیریم البته زودتر هم باید تصمیم بگیریم

منم احتمال 68% میام :)))) خودمو و آناهید و یه همراه که نمیدونم کی هست الان :)))) پولش رو هم نقدی همون روز بدیم یا الان به کارت بریزیم فاطمه جونم؟؟؟؟؟

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+