2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
سمیرا جوون یه کمکی به من که 2 تیر ساعت 5 صبح پرواز دارم و هنوووز خونمو جمع نکردم و چمدونارو نبستم و 31 م هم میخوام توللد بگیرم بکننننن........

بچچچچههههههههااا کمککککککککککککککککککککک

"((

من از دست شوهر دیووونه میشم ممممممممممممم من میییییییییییدووووووووونمممممممممم
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!

به به! چه شور و حالی! بابا جای ما خالی! (شعر گفتـــــــــــــیم!)
منم مثل سمیرا عاشق این شور و هیجانم.
آفرین به همه مامان زرنگایی که دست بکار شدن.
آره به نظر منم کار زیاده و باید تا می تونیم کارای کوچیکو زودتر انجام بدیم.
من این روزا مشغول تجهیز خونه نو هستم و در به در دنبال مدل دستگیره کابینت و طراحی کتابخانه و کمد دیواری و پرده و هزار جور ریزه کاری خونه جدیدم.
یه مقدارم عکس کفشدوزکی جمع کردم که هنوز هیچ کاری روشون انجام ندادم.
بچه ها این حالت پانچ هایی که روی کارت دعوتای کفشدوزکی زده میشه تا بالشون از هم جدا بشه و باز و بسته بشه رو از کجا میشه تهیه کرد؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
فاطمه جون چه کمکی از دستم بر میاد ....؟؟؟؟ اگه کاری هست که بتونم کمک کنم بگو میخوای فایلام برای ایمیل کنم من یه فایل برا ریسه دارم یکی هم ولکام ... همین :)))))
راستی دیروز زله رنگین کمونی برای بار اول درست کردم که تمرین بشه برام و همنطور رولت کالباس که شام خوردیم هههههه ... خدا رو شکر خوب شد البته ژله ام با رنگ کمتری بود ... داشتم خودمو گرم میکردم واسه مسابقه اصلی :)) اینم عکساشه
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+

سلام.
بامبو جون آره از همونا که بالای کفشدوزک از هم باز میشه و متن کارت دعوت داخلشه. بعد یه سوال فنی! خب این دکمه های جفتی رو با چسب بچسبونیم به کاغذ؟ بعد در اثر حرکت جدا نمیشه از کاغذ؟

سمیرا جون نمره ات بیسته مادر! برای اولین بار ژله رنگین کمونت حرف نداره. رولت کالباسم خوبه اما به نظر من از اونایی که مثل قیف پیچیده میشن و مواد داخلشون ریخته میشه هم بامزه اسس. وقتی توی یه ظرف گرد دور هم میچینیشون و وسطشونو تزئین می کنی خیلی منظره قشنگی داره.
در هر صورت خواستم بگم معلومه استعدادشو داری! ای ول!
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام بچه ها خسته نباشین......خدا قوت.......ما هم همچنان درگیریم....
توی این هیرو ویر...مهمون دارم.....2 تا عروسی هم دعوتیم...!!!!!!!!!!!!!!!شیر تو شیر حسابی!!!!!

عاطی بیا بگو این پمپ بادکنک که خریدی چجوریه؟؟؟ یه مدل توی هایپر بود ولی حس کردم خیلی پیزوریه .......انگار ازش بر نمیومد بادکنک باد کنه !!!!!!!!
Lilypie Second Birthday tickers
سمیرا جون ایووووووووووووووووول
میگم این رول کالباس رو چه جوری درستیدی؟ لای کالباسا چیه؟

چون منم همیشه به اون روشی که پیو گفت درست کردم
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
اینم یه چند تا از طرحای تولد زنبوری بهراد من:

مابقیشو پنجشنبه از تزئینات عکس میگیرم و بعدا واستون میزارم

این اسمشه با هپی برزدی:

آپلود رایگان عکس و فایل

آپلود رایگان عکس و فایل

آپلود رایگان عکس و فایل

آپلود رایگان عکس و فایل
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....