2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
قاصدک جون ژله ی نیم رو جالب بود ..ممنون . شما از چه ژله ای واسه ی رنگ زردش استفاده کردی ... ورق ژلاتین هم میزنی ؟

دوستان این لینکو هم ببینید دسر و غذاهای خوبی داره
http://www.new-cook.blogfa.com/tag/%DA%98%D9%84%D9%87-%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%B1%D9%88
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

قاصدک جون ژله ات خیلی خوشگل شده

منم واسه تولد آناهید که هفته بعد پینجشنبه 30 ام هست یه کارایی تو ذهنمه که میخوام انجام بدم .... اول اینکه باید 4شنبه رو حتما مرخصی بگیرم

علیرغم حرفهای گذشته ام :))))) که گفتم تم نمیخوام بس که اومدم اینجا و حرف تم شد منم جو گیر شدم یه نیمچه تمی میخوام استفاده کنم .... دیری ری ری ..... تم رنگین کمونی :)))
البته خودم درست کردم..... فایلش رو دانلود کردم و روش کمی کار کردم و دیروز بردم روی کاغذ گلاسه 200 گرمی چاپش کردم و روش هم لمینت براق کردم کلا 20 تا برگه بود هزینه اش شد 60 تومن ولی یه هزینه ای که همیشه و هر سای میتونم به عنوان ریسه Happy Birthday Anahid استفاده کنم
خیلی هم خوشگل شد به نظر خودم و البته شوشو :)))

غذا هم میخوام سالاد الویه بذارم مدل عروسکی که یه عروسک بذارم وسط و دامنش بشه الویه روش هم تزیین میکنم

ژله هم رنگین کمونی که تا حالا درست نکردم و باید حتما یه بار قبلش درست کنم اگر تونستم که یه روز قبل درست کنم وگرنه ژله معمولی:))))))

میخوام سیخ چوبی بگیرم و روش انواع میوه مثل توت فرنگی -اناناس-کیوی-هلو-شلیل-انگور درشت اگه باشه و .... بزنم و روی یه چیز سنگین که واسته سوارشون کنم مثل هندونه ..... اسنفنج سبکه میفته احتمالا

سالاد هم میخوام رنگین کمونی باشه .... یه ردیف کلم بنفش.کلم سفید که رنگ خوراکی ابی بهش بزنم-کاهوو خیار-ذرت-هویج و گوجه .... همه رو ریز میکنم

سالاد ماکارونی هم میخوام بذارم

کمی هم خرت و پرت مثل چیپس و ماست موسیر و پاپ کورن و اینا ...

شاید یه ظرف هم ژامبون رو لوله لوله بچینم روی هم دورش هم گوجه و خیار شور و زیتون بذارم

احتمالا مامان شوشو هم یه ظرف میرزاقاسمی درست کنه بیاره برام

کیک هم رنگین کمونی دیگه :))))))

خوبه نظری دارین ؟؟؟؟ بگین

عکساش رو در ادامه میذارم ..... از رو اینترنت گرفتم بعدا ورژن واقعیش رو هم میذارم ..... دعا کنین خوب بشه و به کارام برسم

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+
آفرین سمیرا خانومی هنرمنددددددددددددد
خیلی خوب بود
همینا عالین

فقط اگه میشه عکس هپی برس دی و کارایی کردی رو حتی اگه شده همشون با هم توی یه عکس رو بزار برامون
اینکه گفتی لمینت کردی چه خوب .من اصلا توی فکر این کار نبودم . عالی میشه . عکسشو بزاری ممنون میشم .
آفرین هنرمند خانوم

راستی عصرونه است یا شام ؟؟؟

قاصدک جون ممنون برای توضیحات ژله ایت ........ مرسی
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
منم سیخ چوبی میوه رو هستم
با هندوانه - خیار - توت فرنگی - سیب- انگور درشت

هلو و شلیل آبدار هستن میترسم کثیف کاری بشه

ژله هم من میخوام ژله آکواریوم درست کنم . هم راحته هم قشنگه

آپلود عکس
ژله تمشک آبی + پاستیل ماهی و تزئینات روش
سمیرا جون خسته نباشی خلی تم رنگین کمون قشنگه (:
.
ثریا جون به روش بن ماری با آب مخلوط کردی ژله رو بعد باید مارشملو رو اضافه کنی وقتی کاملا حل شد مثل کف میاد رو باید داخل ظرف مستطیل شکل پیرکس یا داخل تابه دورو رو یکم چرب کنی و مواد رو بریزی داخل ظزف و بعد میره تو یخچال وقتی ژله بست رولش میکنی و برش میزنی

این برگه ول کام که جلو در میزنم روی آ3 چاپ کردم
آپلود عکس

این نمونه فایلم
آپلود عکس

اینم نتیجه کار که دورش رو بریدم با پانچ سوراخ کردم و به هم وصل کردم البته یه کم تاره
آپلود عکس

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+