2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
خسته نباشیدددددد
من هنوز کار خاصی نکردم
برای گیفت هم کلا کنسله
چون مهمونامون همه خانواده نزدیکمونن عکس هم زیاد دارن از حسین
تازگی برای همشون تقویم چاپ کرده بودم
عکس رو شاسی یا مگنت گرون در میاد

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
من ک گیفت خیلی هزینه نمی کنم . شاید ندادم . شاید هم لوازم تحریری چیزی دادم . یا مثلا پازل کوچیک و جمع و جور .

من کلا دنبال کم کردن هزینه هام هستم .......خخخخخخ خسیسم دیگه .ههههه
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام دوست جونیاااااااااا
منم باید یه سری چیزها بدم که زیاد نشه هزینه.........آخه شکر خدای مهربون بچه ها زیادن
حدود 15 تا

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام

بهاری من ایده های خوبی دادم . از همه بهتر هم ندادنه گیفته !!!!!!!خخخخخخ
ولی خدایی 15 تا بچه هر کدوم چند هزار تومن برای یه گیفت کلی میشه ! یه چیز ساده و کوچیک بگیر . نظر منه

سوال :

کسی دیگه هست مثله بامبو که خودش کارای تم اش رو انجام داده باشه . بیشتر مد نظرم اجراش هست . نه طراحی .
ینی مقوا و کاغذ رنگی و ... خرید باشه و ابتکاری کاری کرده باشه ؟؟؟؟؟؟
کسی هست ؟
می خوام ایده بگیرم .....
در ضمن هنوز هم برای تم کفشدوزکی مردد هستم . برای اجرا از بقیه ی تم ها راحت تر بنظر می رسه . ولی رنگاش زیاد شفاف و شاد نیستن بنظرم .
مثلا کیتی و رنگین کمون بهترن ولی رنگین کمون سخت تر و هزینه بر تر و زمان بر هست ...
نظرتون چیه ؟؟؟
بامبو
پپو
عاطی
سارا مامی ژوان
بهاری
...
عسلی ممنون

عاطی و بامی مهربون
آخه سخت نیس بخوام اون همه رنگ رو با مقوا برای اون همه ریزه کاری و ریسه و .... برش بدم ؟؟؟
گرچه واقعا دوست دارم شاد باشه
آتنا جون راست میگی عزیزم...خودت بخوای درست کنی خیلی سخته به نظرم بزن تو کار تم گل

تم گل خیلی ناز و دخترونس

خیلی هم جای کار داره

نازه بوخودااااا!

سلام به همه دوستای گل و بلبل خودم. مامانای فعال و مهربون. آخر هفته تولد ترانه است و من هنوز خیلی از کارام مونده:(.

آتنا جون تم رنگین کمون خیلی شاد و با حاله. من بیشترش و دنلود کردم و دارم پرینت می گیرم. خودم با کاغذ رنگی فقط چند تا ریسه با اشکال هندسی درست خواهم کرد. خودم که کلی ذوق دارم واسه این کاراش. خیلی تم شادیه:)

راستی به شدت به آهنگ تولد نیازمندم. چند تا دانلود کردم بد نیستن ولی بیشتر و بهتر میخوام...
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
آتنا پیشنهاد میدم برای رنگین کمان از تورهای رنگی استفاده کنی
برای لباس هم همینطور