2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

82080 بازدید | 798 پست

سلام.
اینجا رو ساختم تا عکسایی که از مراسم تولد نینی های نازمون میگیریم رو برای یادگاری و ایده گرفتن بقیه اینجا بزاریم.
آخه تم انتخابی امسال شما شاید تم مورد نظر سال بعد کس دیگه ای باشه و اینجوری پیدا کردن عکسا راحت تره.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بچه ها تیرداد همون خرداد و تیر هست! ههههههه چون چند تا از نینی های تیرماهی عجله کردن و خرداد اومدن.......
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
بسیاااااااااااااااااااااااااااااااااار بسیااااااااااااااااااااااااااااااااار بسیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار
مباررررررررررررررررررررررررررررررررک
باشههههههههههههههههههههه
ایییییییییییییییییییییییییین
تاپیک خووووووووووووووووووووووووووووووووووووب

خیلی کار خوبی کردی پپو

عاشقتم

سلااااااااااام. خیلی مبارکه! من عااااااااشق این ایالات ببخشید تاپیک های تابعه هستم. تو رو خدا ایده هاتون و زود رو کنین که به نینی های عجول خرداد هم برسه لا اقل!
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
اینجا ایده زیاده اگه حوصله کنید همه صفحاتشو بگردید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=427452&PageNumber=1
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
2810