2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثه اینکه رئییس جمهور روز زن اعلام کرده که مرخصی 9 ماهه شده البته فکر نکنم به صورت قانون بشه چون شواری نگهبان تائید نکرده اینجوری که شنیدم میگن مثل بخشنامه هایی که برا معافیت سربازی دادن مثه اونه که خود دولت و مجلس تصمیم میگیرن و ابلاغ میکنن
مرخصیه من تا اخر خرداد خدا کنه زودتر ابلاغ کنن
توجه توجه توجه توجه تور 100% زنانه

ســـــفرهای دوســــتانــه برگزار می کند ( ورود آقایان ممنوع ) لطفا اطلاع رسانی کنید و دوستان خود را دعوت کنید

تور یک روزه شاد شاد شاد فقط بـــــــــــــــانــــــــــــــــوان گرامی

بیرون کردن خستگی از کارهای منزل در یک روز شاد در کنار دوستان و در جنگل های نمک آبرود بدون آقــــایـــان

تور ویژه بانوان سه شنبه 31 اردیبهشت حرکت ساعت 5 صبح از میدان آرژانتینو بازگشت 9 شب در همان میدان

صبحانه منو باز در رستوران ( جاده چالوس ) - بازدید از تلکابین نمک آبرود و جاذبه های گردشگری این منطقه زیبا (شهر بازی ویژه کودکان ) - ناهار رستوران گیلانه نمک آبرود منو باز - بازدید از رستوران 5 ستاره الماس قو واقع در متل قو و لذت یک روز در کنار دریا با ورزشهای آبی جت اسکی و بانانا و باراسل و... عصرانه فقط و فقط 42000 تومان

اگر دنبال هیجان و یا یک روز آرامش بدور از هیاهو و یافتن دوستان جدید هستید
حتما **********لطفا با من تماس بگیرید 88511500 تلفن رزرو تور
اطلاعات درباره تورهای مسافرتی به سایت مراجعه کنید
safarhaye doostaneh www. 09124545905.ir

ما رو به دوستانتون که باردارند ویا در مرخصی زایمان به سر میبرند معرفی کنید .

کمپین حمایت از مرخصی زایمان نه ماهه

کمپین حمایت از مرخصی زایمان نه ماهه 

روی لینک کلیک کنید تا به سایت کمپین هدایت شوید

کمپین حمایت از بانوان شاغل https://edalatkade.ir/      کمپین حمایت از بانوان شاغل