2777
2789
عنوان

مادران کودکان (به خصوص پسران) نیمه دوم 95 و تشخیص بیش فعالی -کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 34 پست
شما دیر متوجه شدی یا همین سن خودش رو نشون داد.حالا پسر من جمعی شرکت میکنه خوشش میاد ولی زود ول میکنه ...

والا دکتر که بردم گفت خوب موقعی اومدی

ولیالان که کلاس اوله پرخاشگره خیلی

نمیدونم چیکار کنم

کارم شده گریه

والا دکتر که بردم گفت خوب موقعی اومدی ولیالان که کلاس اوله پرخاشگره خیلی نمیدونم چیکار کنم کارم ش ...

اخی عزیزم

الگوی پرخاشگری در منزل داره؟ورزش میبری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا دکتر که بردم گفت خوب موقعی اومدی ولیالان که کلاس اوله پرخاشگره خیلی نمیدونم چیکار کنم کارم ش ...

شما خودت باهاش چطوری؟اطرافیان؟اصلا به اطرافیان مثل مادربزرپ پدربزرگ گفتین که مشکل چی هست؟دکتر گفت اطلاع بدید یا خیر .از این جهت میگم که یعنی رعایت حالش رو بکنن

پسر من یک ماهه دیگه سه ساله میشه . خیلی دوست داره بازی با بقیه شرکت کنه اما شرکتش میدن بازیهاشون رو ...

اره عزیزم پرخاش ودعوا گاها داره زمانی که خسته میشه..که اینم طبیعیه..اکثرا بچه های دوربرم مخصوصا پسربچه ها ی خشونتی دارن ذاتا..شمااگه نگرانی برای اینکه خیالت راحت بشه ببرش پیش روانپزشک..منتها ی روانپزشک خیلی خوب..نه اینکه ندیده ومعاینه نکرده قرص بده..ضمنا سال به سال بهترمیشه..پسرمن نسبت به سال قبل عاقلترشده..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
شما خودت باهاش چطوری؟اطرافیان؟اصلا به اطرافیان مثل مادربزرپ پدربزرگ گفتین که مشکل چی هست؟دکتر گفت اط ...

خودم بیشتر وقتا باهم دعوا داریم چون دم به دقیقه باید بگم نکن این کارو انجام نده

خیلی سربه سر خواهر کوچیکش میذاره

تا یه چیز بهش میگم سریع گریه میکنه

شاید باورت نشه فقط با یکی از عمه هاش وداییش در ارتباطه اونم فقط با بچه هاشون

البته خودم محدودش کردم یعنی اینکه مهمونی برم نمیبرمی چون آبروریزی میکنه یعنی بابچه ها بد بازی میکنه هل میده

ولی خانواده خودم باهاش خوبن

حا1ر نیست با هیچ کسی ارتباط برقرار کنه

موندم برا مدرسش چیکار کنم  که با هیچکس نمیسازه

پسر من یک ماهه دیگه سه ساله میشه . خیلی دوست داره بازی با بقیه شرکت کنه اما شرکتش میدن بازیهاشون رو ...

ببین گلم تغذیه هم خیلی مهمه..گرمی جات بهش بده..شکلات وچای وقهوه نده..گوشت گوسفندی خوبه..شیره انگور..نوشابه سیاه اصلا نده..خیلی دلش خواست فانتا بده

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خودم بیشتر وقتا باهم دعوا داریم چون دم به دقیقه باید بگم نکن این کارو انجام نده خیلی سربه سر خواهر ...

تروخدا محدودش نکن.مهمانی ببر.ما مادرا اعتماد بنفس خودمون هم پایینه .من اخه پیش مشاور میرم روی خودم واعتماد بنفسم هم کار میکنم .

خب مطمینم بکن نکن تاثیر نداره. لجباز میشه برای منم همیطوره من الان میخام پسرم بیشتر بزارم اجتماع  باشه تااینکه من کنارش باشم مخصوصا وقتی فشار زیادی حس میکنم و  عصبی هستم ی مادر بیکیفیت خوب نیست . بچه بیشتر در معرض خطره .پیگیر مهد خوب هستم و بتونم ژیمیناستیک ثبتنامش کنم.شما هم پیگیر بشو.

برام دعا کنید مهد خوب گیرم بیاد چندساعتی مهد بزارمش.

و اینکه مشاور گفت تشخیص بیش فعالی الان زوده .

ببین گلم تغذیه هم خیلی مهمه..گرمی جات بهش بده..شکلات وچای وقهوه نده..گوشت گوسفندی خوبه..شیره انگور.. ...

خب طبق ایده الهای من اصلا شکلات نوشابه قرار نبود بدم ولی متاسفانه وقتی نیستم بقیه همکاری نمیکنن و نوشابه بهش دادن و  یا شکلات .

شیره انگور اصلا دوست نداشت.با خامه هم مخلوط کردم اصلا نخورد

تروخدا محدودش نکن.مهمانی ببر.ما مادرا اعتماد بنفس خودمون هم پایینه .من اخه پیش مشاور میرم روی خودم و ...

میدونی دیگه خودم عصبی شدم چند جلسه مشاوره رفتم فایده نداشت

پارسالم که مادرم فوت کرد کلا دوتامون نابود شدیم

خیییلی پرخاشگر شده

نمیدونم با پرخاشش چه کنم

احتمالا دوباره ببرم مغز و اعصاب

میدونی دیگه خودم عصبی شدم چند جلسه مشاوره رفتم فایده نداشت پارسالم که مادرم فوت کرد کلا دوتامون ناب ...

خدا رحمت کنه مادرت رو

حتما برو

من خیلی خسته ام یعنی چهره ام حتی خسته  نشون میده .چون خیلی مسیولیتها به عهده من هست و فشار عصبی زیاد.وجدیدا به خودم اجازه دادم تندی وعصبی بشم با بچه.رفتارهای بد.ک مشاور بهم تذکر داده که عادت میشه برات.ولی خب  خستگی وفشاره نمیزاره.

خب طبق ایده الهای من اصلا شکلات نوشابه قرار نبود بدم ولی متاسفانه وقتی نیستم بقیه همکاری نمیکنن و نو ...

پسرمنم شیره انگور نمیخوره..من روزی ۱ق میریزم تو چای خیلی کم رنگ.شماهم امتحان کن عزیزم..متاسفانه بابای من هم واسه پسرم چیپس نوشابه میخره..شکلاتم میدن.ازترسم زیاد نمیذارم خونه مامانم‌.میگن شما خوردین چیزی تون شد؟😐

پسرمنم شیره انگور نمیخوره..من روزی ۱ق میریزم تو چای خیلی کم رنگ.شماهم امتحان کن عزیزم..متاسفانه بابا ...

دقیقا پدرم .همینکاررومیکنه

ولی چ جالب توی چای کمرنگ.مرسی ک پیشنهاد دادی

دقیقا پدرم .همینکاررومیکنه ولی چ جالب توی چای کمرنگ.مرسی ک پیشنهاد دادی

خواهش میکنم..بله اینجوری متوجه نمیشه..یااینکه مثل زمانی که میخوای بهش شربت بدی تو قاشق بریز بگو شربته یا ویتامینه..بده بخوره..ولی توچای بهترمیخوره..خیلیم مقویه..هرسوالی داشتی بپرس عزیزم..من خیلی درگیر این مساله بودم..پسرمن تاخیرکلامی هم داشت

خدا رحمت کنه مادرت رو حتما برو من خیلی خسته ام یعنی چهره ام حتی خسته  نشون میده .چون خیلی مسی ...

ممنون خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

متاسفانه منم همینطور شدم که دیگه کنترل خودم از دستم خارج شده

خدا به دادم برسه

خواهش میکنم..بله اینجوری متوجه نمیشه..یااینکه مثل زمانی که میخوای بهش شربت بدی تو قاشق بریز بگو شربت ...

ممنون از محبتت.

پسر من صحبت کردنش خیلی خوبه ماشالله جملات خیلی پیچیده ای هم میگه متوجه شدم یاداوری هاش هم خوبه مثلا کادو تولد پارسالش رو برمیداره میگه اینو فلانی داد.یا ی ماجرایی که چند ماه پیش اتفاق افتاده .ولی توی بازیهای جمعی مسابقه میزارم با بچه های دیگه.سرعتش کمتره زود دلزده میشه خسته میشه.خابش هم که از همون نوزادی کم بود و خیلی سبک.جدیدا متوجه شدم اضطراب داره که البته بخاطر مسایلی که برام اتفاق افتاد دچارش شده 

شما دکتر بهت پیشنهاد ورزش نداده؟که ورزش ثبتنامش کنی؟

2810