2777
2789

سلام دوستان

پسر من متولد ابان 95 هست یک سری علایم داره که چون خودم مشاور میرم گاهی اشاره کرد ممکنه بیش فعال باشه

ایا شما بچه بیش فعال دارید چه رفتاری داره عصبی پرخاشگر یا شیطون و... هست؟

اخلاق خودتون چطوره

صبر تحملتون؟

تااالان اصلا بچه رو خدای نکرده زدید؟

رفتار با همسرتون چطوره ؟

میشه کمکم کنید

من چون سرکار هستم پیغامها رو میام میخونم

پسرمن متولد خرداد ۹۴هست..بیش فعالی خفیف داره..۳ماه بردمش کاردرمانی الانم باشگاه جیم جیم ثبت نام کردم..بازیهای بامفهوم میکنن..خیلی خوبه..پسرمن خیلییی شیطون بود یک ثانیه نمینشست..ولی امسال شکرخدا بهترشده..تمرکزشم کم بود که امسال اونم بهتره.نقاشی بامفهوم میکشه..پارسال دکتر رسپیریدون داد که من ندادم بهش

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم بیش فعالی داشت

بهش تا 3 ماه ریسپریدون دادم

وداروهای تقویتی امگا3 و مولتی ویتامین از نوع خارجیش برا تمرکزش

متاسفانه خیلی اذیت میکرد و منم کتکش میزدم

الان خیلی بهتر شده ولی تمرکزش یکم خوب شده

ولی متوجه میشم که هوش بالایی داره

خیلی پرخاشگره و دست بزن داره

2805

پسرم اسفند 95 یعنی هرکی من رو میبینه میگه چطور بااین پسر سر میکنی ازصبح که ازخواب پامیشه تا شب کارش دویدن وبازی کردنه حتی برای غذا باید دنبالش بدوم بزارم دهنش کلی خواهرش رو اذیت میکنه پارسال بردمش دکتر گفت تا 2سالش تموم نشه نمیشه تشخیص بیش فعالی داد ولی یک وقتایی دیگه چاره ای ندارم میشینم گریه میکنم ولی تا حالا دلم نیومده بهش بزنم اخه کاراش بامزه است واسه کسی که حوصله داره 

خدایا بابت همه داده هایت شکر
پسرمن متولد خرداد ۹۴هست..بیش فعالی خفیف داره..۳ماه بردمش کاردرمانی الانم باشگاه جیم جیم ثبت نام کردم ...

سلام ممنون ک اومدید و نطر دادید .خب من در مورد دارو شنیدم اگر ندی در سنین بالاتر یعنی دوره راهنمایی ک درسها نیاز ب تمرکز بیشتر دارن مشکلشون بیشتر میشه و باید دارو داد 

ولی خیلی خوبه ک پیشرفت رو دیدی 

شیطونی یعنی چکار میکرد؟و رفتار خودت چطور بود از کوره درمیرفتی ؟

از چ سنی متوجه شدی؟

یعنی بچه ای که شیطون و عصبی باشه بیش فعالی داره؟

ن مطینا .خوابش هم مدنظر هست و اینکه توی بازی چقدر تمرکز داره یعنی از شاخه ب شاخه ای نپره .در کل من هنوز اطلاع کاملی ندارم.

پسر منم بیش فعالی داشت بهش تا 3 ماه ریسپریدون دادم وداروهای تقویتی امگا3 و مولتی ویتامین از نوع خا ...

چ موقع متوجه شدی بیش فعالی داره چکارا میکرد

و کاش صبور باشیم .خدا کمکمون کنه 

البته من پسرم کوچیکه و هنوز نمیدونم ولی شیطونه و دکتر گفت احتمالش هست ک داشته باشه وتشخیصش الان زوده.

ورزش میبردی؟

الان چندسالشه؟

پسرم اسفند 95 یعنی هرکی من رو میبینه میگه چطور بااین پسر سر میکنی ازصبح که ازخواب پامیشه تا شب کارش ...

افرین و ماشالله ب مامان صبور .

من فشارزندگیرم زیاده .منم دلم نمیاد.ولی جدیدا رفتارها و برخوردهای بدی انجام میدم باهاش خدا کمکم کنه دیگه انجام ندم . 

همش بازی .یکسره بازی از نوع پرهیجان دویدن و مقاومت زیاد برای خابش کلافه ام میکنه

برادرزاده من متولد ۹۰.بیش فعاله و تا چندوقت پیش دارو میدادن بش.اما الان مادرش قطع کرده داروها رو .می ...

اخی طفلی .بچه ها خیلی معصومن خدا کمکمون که بهترینها رو براشون انجام بدیم

چ موقع متوجه شدی بیش فعالی داره چکارا میکرد و کاش صبور باشیم .خدا کمکمون کنه  البته من پسرم ک ...

موقعی که 6 سالش بود متوجه شدم

به هیچ وجه تو ورزشای جمعی شرکت نمیکنه

خیلی دعوا میکنه

خیلی اهل ریخت و پاش و اینا نیست

فقط اصلا با بچه ها سازگاری نداره

فقط هل میده و کتک میزنه

سلام ممنون ک اومدید و نطر دادید .خب من در مورد دارو شنیدم اگر ندی در سنین بالاتر یعنی دوره راهنمایی ...

ببین عزیزم پسرمن خیلی خفیفه..بازیهای گروهی شرکت میکنه وعالییی همکاری میکنه..خرابکاری نمیکنه اصلا..فقط شیطنت ساده هست..ورجه وورجه زیادمیکنه..پسرمن بیشتر باعدم تمرکز خودشو نشون میداد که اونم بردمش کاردرمانی..خودمم بازیهای فکری میخرم توخونه باهاش کارمیکنم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ببین عزیزم پسرمن خیلی خفیفه..بازیهای گروهی شرکت میکنه وعالییی همکاری میکنه..خرابکاری نمیکنه اصلا..فق ...

پسر من یک ماهه دیگه سه ساله میشه . خیلی دوست داره بازی با بقیه شرکت کنه اما شرکتش میدن بازیهاشون رو بهم میزنه الا بازی هیجانی  باشه مثل بدو بدو قایم موشک یا با چند تا دوچرخه مسابقه براشون بزارم .یکم بازی میکنه بعد جمع رو ول میکنه خسته میشه.

تویز خونه الگوی پرخاش ودعوا داره؟ که ببینه.پسر من اینچیزها رو میبینه.گاهی.

و متوجه شدم مهم همون تمرکز حواس هست.

موقعی که 6 سالش بود متوجه شدم به هیچ وجه تو ورزشای جمعی شرکت نمیکنه خیلی دعوا میکنه خیلی اهل ریخت ...

شما دیر متوجه شدی یا همین سن خودش رو نشون داد.حالا پسر من جمعی شرکت میکنه خوشش میاد ولی زود ول میکنه.یا شاید درستش هم همین باشه فعلا دکتر ندیده

2810