2777
2789
عنوان

مامانای مهربون بازم کمک می خوام

1015 بازدید | 6 پست
من کامپتوتر خوندم تا قبل از به دنیا اومدن دخترم کار می کردم به خاطر دخترم دیگه سر کار نرفتم الان یه موقعیت کاری برام پیش اومده دخترم هم 3 سالش شده خودم دوست دارم برم ولی آقای همسر می گه دخترمون رو آلاخون والاخون نکن می ترسم برم بعد دخترم تو مهد اذیت بشه همسرم غرغر کنه نمی دونم ...............؟
زیبا ترین عکسها در اتاقی تاریک ظاهر می شوند پس هر وقت در قسمت تاریکی از زندگی واقع شدی بدان که خداوند قصد دارد یک تصویر زیبا از تو بسازد
عسل جون من نی نی ندارم الان، ولی فکر نمیکنم توی این سن مشکلی باشه که دخترتونو بذارید مهد، تازه با بچه های مهد هم آشنا میشه و به نظر من واسه اجتماعی شدنش هم خوبه.
من اگه بچم سه چهار سالش باشه حتی اگه سرکار نرم هم باز حتما سعی میکنم روزی چند ساعت بذارمش مهد
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری
هنوزم تو این هیاهو، توی این بغض شبونه...من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من اگه بخاطر مالی نمیخوای بری و اجبار نیست نرو. من همیشه تو بچگی و بزرگسالی و تا دوسال پیش همیشه از مامانم دور بودم چون کار میکرد و کارش براش مهمتر بود... من حتی خرید عروسی و سیسمونی هم تنها بودم با دوستم میرفتم. نذار جات براش خالی بمونه. من با مهد موافقم چون بچه اجتماعی میشه و خیلی چیزا یاد میگیره.
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
مامانای گل کمکم کنید. دختر نازم یک ماه دیگه به دنیا میاد اما ما هنوز واسه اسمش به نتیجه نرسیدیم.دوست دارم یه اسم ایرانی کوتاه با معنی خیلی خوب باشه.البته این اسما رو بدم نمیاد :آترینا (زیبا رو) و ساینا و نلی ومهرسا.خواهش میکنم کمک کنید