2777
2789
عنوان

* تولد یک سالگی همه نی نی های تیرماه 92 مبارک *

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانااااااااااااااا...ماهان منم 5 تیر دنیا اومده قربونش برم الهیییییییییییییی
*ماهان جان*نگاهت راقاب میگیرم درپس آن لبخندکه به من شورونشاط وزندگی مییبخشد.*
ممنون از همه دوستان گلی که لطف کردند واسم نی نی گلا را نوشتند. به دوستان دیگه هم خبربدید بیان. در ضمن همه اسم نی نی را بنویسید حتی دوستانی که در لیست هستند ممنون
اسم کاربری دوستانی که نی نی هاشون توی تیرماه بدنیا اومدن. به ترتیب روزهای ماه: 1- melody 2- - 3- شرلی 4- مامانه بارون _ azi)anita) _ Mami-shana 5- دیبا _ lili 6- هدیه آسمونی _ ممول - بانوی پائیزی مامان فاطمه یاس 7-حسنا(مامی صایما) _ نازنازی 8- مامی دنیز کوچول _ مامان مهرسا وپارسا _ لیلیوم 9- - 10- - 11- دلسارا _ ماهی کوچولو 12-بهار* _ aylin_92 13- - 14-مامانی پرسام 15- baran12 _ مریم59 16-پالیز _ مامان محمد یونس _ مامان رها _ برسام _ sally65 17-parisa maman erfan _ خرما 18- سایه سفید _ گلاله 19- elaheali66 20- پری 21- - 22- b-behnaz 23- nilo _ isun _ ریحانه 24- maman mahan 25- سمی _ فندوق _ مامی صدرا جونی _ مامان محمد _ اشی مشی 26- مامی یاسی _ کفشدوزک _ dordoneh_64 27- سونیا _ پرتا _ mamooshak _ a3man 28- semania 29- masoume _ مامان نازنین زهرا _ تی تی 30- khale rize _ DELARAM92 31-سلیمه جونی
اولین سال تولد نی نی های نازمونه .چقدر ذوق داریم براشون.
تولد همه کوچولوهای تیر ماهی مبارک بعدش تولد نفسم آنیتا وهمه فرشته کوچولوهای 4تیر مبارک.
بوس بوس برای همه این وروجکای شیطون
سلام یک ساله شدن نی نی های نازتون مبارک! ایشالاه 100ساله شن، نه 120 سال شن! نه 120 سال کمه، همیشه زنده باشن!
طراحی ،چاپ و اجرای تم جشن تولد و دندونی و...با "پارساپارتی" http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28880 به آدرس زیر سر بزنید: http://parsaparty.blogfa.com
2810