2777
2789
شیرین جان یعنی الان میشه رو اونایی که هنوز آماده نشده وام گرفت؟ بعد شرایطش چجوریه میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی الان سند ندارن دیگه؟ میخوام وام مسکن محل کارم رو بگیرم میشه یا باید صبر کنم سند آماده شه؟
مبینا جون
الان هیچ کدوم سند نداره ولی به محض تحویل سند اماده هست
با این توضیح که واحد 135 متری وام 20 میلیونی روش هست با سود 7 %
ولی دو واحد دیگه وام هنوز روش نیست و 30 میلیون میمونه مال موقع سند زدن که باید پرداخت همون موقع پرداخت بشه
فروش چای کاملا ارگانیک بدون افزودنی برای خرید چای ایرانی به ای دی teasaray@ مراجعه نمایید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط یک نکته ای رو اشاره کنم که اون منطقه به سرعت داره رشد میکنه و برای سرمایه گذاری عالیههههههه
فروش چای کاملا ارگانیک بدون افزودنی برای خرید چای ایرانی به ای دی teasaray@ مراجعه نمایید
شیرین جان واحد 95 متری چرا با اینکه دیر تر حاضر میشه گرونتر از 73 متریه؟ من اگر بخوام واحد 95 متری رو بگیرم غیر از اون 30 میلیون بقیش رو باید یه جا بدم؟ من چون خیلی با پیش خرید آشنا نیستم میشه مراحلش رو بگین؟ یه چیز دیگه واحد سند دار ندارین؟ اینجوره آدم خیالش راحت تره
مبینا جون چون واحد 95 متری جنوبی هست و نورگیری بسیار خوبی داره براتون شماره میفرستم با هم در مورد نحوه پرداخت و بقیه سوالاتتون صحبت کنیم