2777
2789

منظور استارتر اینه زیاد نرید.....نگفت اصلا نرید.....من میرم ولی در حدی که به زندگی خودم خدشه وارد نشه....فامیلا شوهرم دختراشون سالی شش ماه  رو هم ... خونه پدرشونن واقعا من‌موندم‌اون شوهرای بیچارشون‌چی میخورن.....دلم‌می سوزه شوهراشون رو تو شهر غریب سه ماه سه ماه ول می کنند...خب یکی نیست بشون بگه شوهرت چه گناهی کرده...ازدواج‌نمی کردی خب....وقتی ام بشون‌میگی میگن خب تنهاییم‌اونجا....شوهرت  که با رفتن تو تنها تر میشه چی؟؟؟؟ 

هر چی آرزوی خوبه مال تو😘
یکی از نزدیکان من شوهرش سر این موضوع معتاد شد. بعد از زایمان کلا خونه باباش بود. شوهرشم رفت پی رفیق ...

آره واقعا بیچاره آقایون ازدواج نمیکنن که خانمشون همش تنهاشون بذاره بره خونه باباش

منم دلم واقعا برای شوهر این خانمه میسوخت

فکر کن مامانش و کلی فامیل شب شام خونشون دعوت بودن بعد که خواستن برن اینم پاشد با مامانش رفت خونشون😐

تمام ریخت و پاشای مهمونیو گذاشت رفت

🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یه روز نرم بابام زنگ میزنه گله می کنه بعد شوهرمم وقتی خونه مامانم هستم میگه خیالش راحته شبا کارش طول میکشه تا 11 12 من تنها با یه بچه کوچیک تو خونه چیکار کنم دقیقا 

بعدم اینبار از شما کسب تکلیف می کنم 😊

دردم از یارست و درمان نیز هم
آره واقعا بیچاره آقایون ازدواج نمیکنن که خانمشون همش تنهاشون بذاره بره خونه باباش منم دلم واقعا برا ...

هرچیزی متعادل خوبه. افراط واقعا باعث مشکل. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من داد مادرشوهرمم دراومده ولی از رو نمیرن همه چی در حد اعتدالش خوبه اینا ویرانگرن همش میان چپاول

بستگی به اخلاق خانواده ها داره من خودم تک دخترم و یه برادر مجرد دارم که هیچوقت نیست مامانم اینا همیشه تنهان هر روز مامانم زنگ میزنه میگه بیا فلان غذا رو پختم 

خانواده شوهرمم با اینکه پر جمعیت هستن اما خیلی دوس دارم هر شب بچه هاشون دورشون باشن مثلا اگه ما ۳ شب نریم شب چهارم همه میگن کم پیدایید چقدر دیر به دیر میاید

خب اونجوری ام میره پیش مامانش دشمن شاد میشم..

نبایدبه این چیزافکرکنی چون نره پیش مامانشم گزارش قهرتونومیده پس درهر دوصورت اونامیدونن پس بهتره جلوچش نباشه تاتوخوش بگذرونی

ردنشو دعاکن کارپیداکنم به دعات نیاز دارم
نبایدبه این چیزافکرکنی چون نره پیش مامانشم گزارش قهرتونومیده پس درهر دوصورت اونامیدونن پس بهتره جلوچ ...

چ ابلهما بعد دو شب اونجا بود هی ز زدم ب خودش مامانش باباش اخرم باباش ب خودش اجازه داد بمن توهین کنه...

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
چ ابلهما بعد دو شب اونجا بود هی ز زدم ب خودش مامانش باباش اخرم باباش ب خودش اجازه داد بمن توهین کنه. ...

ببین این ذات انسانه هرچی بهش نزدیک شی ازت دورمیشه

من قبلا گفتم بازمیگم وقتی قهرمی کنن میرن براشون بنویسیدکلاغ که قهرمی کنه صدتاگردوبه نفع باغبونه اونوقت خودش ضایع میشه برمی گرده

ردنشو دعاکن کارپیداکنم به دعات نیاز دارم
بستگی به اخلاق خانواده ها داره من خودم تک دخترم و یه برادر مجرد دارم که هیچوقت نیست مامانم اینا همیش ...

ما پرجمعیتن و متاسفانه احترامی برای استراحت بقیه نمیزارن همیشه خدا جیغ و داد بچه ها و جنگ اعصابه

واقعا موقعیت شما فرق میکنه

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
ببین این ذات انسانه هرچی بهش نزدیک شی ازت دورمیشه من قبلا گفتم بازمیگم وقتی قهرمی کنن میرن براشون ب ...

واااای چقدر باحالین شما😂

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
ما پرجمعیتن و متاسفانه احترامی برای استراحت بقیه نمیزارن همیشه خدا جیغ و داد بچه ها و جنگ اعصابه وا ...

آره عزیزم درک میکنم بعضی ها وقتی از خونه خودشون خارج میشن دیگه با بچه کاری ندارن ینی اگه آتیش هم بزنن همه جا رو جلو بچشونو نمیگیرن