2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 370 پست
پایین صفحشو ببین ده تاشو زده بودن دیگه شاسی برا هرکی یه چیزیو فرستادن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قابشون چرمه پروانه معلومه خیلی دوستتو دوست داری که کادوی به این تپلی برا تولدش اونم اینجور سورپرایز فرستادی مبارک همگی ایشالا
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
فدات یاسمین جونم مال شماهم بسیار زیباست،بقیه جایزه هام سه تا شاسیه که عکساش خونوادگیه و متاسفانه نمیتونم عکسشو بذارم
مری جون مبارکههه قرار بود واسش تبلت بفرستم ولی نتونستم، به جبران اون گفتم جایزه م هرچی بود میدم بش. نوش جونش خیلی دوست خوبیه
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
مرسی مامان مهربون ایشالا مال شمارو هم فردا میارن نوش جونش پروانه جون
سلام خوشا به حالتان جوایز این دور مسابقه خیلی نفیس بوده من تا به حال 4 بار برنده شدم ولی هیچ بار جایزش اینطور نبود هیییییییی هنوز هم شاسی های اتلیه عکسباران به دستم نرسیده مری بازم به دست تو زودتر رسید ولی واسه من خبری نشده
2810