2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 370 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من امروز بازم زنگیدم جوایز پست نشدن، گفتن شنبه زنگ بزنم ببینم کی ارسال میشن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
یانا شماره میخای چکار، خودم که آن لاینم هر روز خخخ آخرش باید خودم این خبر خوبو بهت بدم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
امروز از دفتر نی نی سایت باهام تماس گرفتن گفتن تا چهار پنج روز دیگه هدیه میرسه... ممنونم از نی نی سایت و خانم تهرانی . کاش جایزه هممون باهم برسه بچه ها
آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤
چه خوووب یاسمین یعنی ارسال شدن؟؟؟ معمولا تماس نمیگرفتن برا دادن خبر ارسال جوایز میشه بگی برا چی تماس گرفتن؟ اگه میشه بگو کجایی که چهارپنج روز طول میکشه تا برسه دستت!!!؟؟؟
سلام خانوما صبحتون بخیر من از مامانای اسفندم یه سوال ازتون دارم من تاریخ آخرین پریودیم 8/3/94 بوده میشه اگه واردین حساب کنین الان دقیقا هفته چند بارداری هستم؟؟؟ دکتر برام زمان زایمان رو زده 26 اسفند
2810