2777
2789
عنوان

کمک....سورپرایز تولد

4381 بازدید | 17 پست
بجه ها کمک . من پارسال تولد شوشو با اینکه یه بچه 3 ماهه داشتم بدون اینکه بدونه همه دوستامونو دعوت کردم . وقتی وارد شد چراغا رو خاموش کردیمو ریختیم رو سرش شعر خوندیم و حسابی سورپرایزش کردم .آخه یه روز بعد از ر.ره تولدش بود منم روز قبلش فقظ یه تبریک ساده گفتم ولی فرداش که این کارو کردم به قول خودش تو عمرش ابنجوری غافلگیر نشده بود.
حالا امسال می خوام یه دسته گل بزرگ بگیرم بذم به دخترم که دیگه راه افتاده بریم سرکارش جلویه همکاراش بهش بدیم ولی دو دلم به دلیل اینکه چون رئیس حسابداری بیمارستانه جلویه همکاراش و مریضا ناراحت بشه و تحویلم نگیره.
ولی از یه طرف هم چون همه همکاراش دخترای جوون هستنو سر و گوششون یکم برای شوهرم می جنبه دلم می خواد ببینن که من چیکار براش می کنم.
اگه گل و با پیک بفرستن چی ؟
لظفا راهنمایی کنید . اگه هم ایده دیگه ای دارید بهم بگید.
به چشمانت بیاموز که هر کس ارزش دیدن ندارد
فکر خوبیه همراه دسته گل یه کیک تولدم ببر
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من اصلا اها غافلگیر کردن نیست . میگه چی می خوای برات بخرم . برای روز تولد پول داد . عیدی پول داد . روز مادر هم ماشین لباسشویی 2 میلیونی خرید
به چشمانت بیاموز که هر کس ارزش دیدن ندارد
به نظر من اگه احتمال میدی از اینکه بری سر کارش یا برین کافی شاپ زیاد خوشحال نمیشه یا اگه هم میشه براش مهم نیست بهتره تو خونه یه جشن دوتایی بگیرین یا اینکه خانواده شو دعوت کنی خودتم یه لباس خوشکل بگیر و براش حسابی حاضر شو دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
خوشبختی راه است نه مقصد ....
یه دسته گل با یه کیک بخر با پیک بفرست محل کارش.

ناراحت نمیشه خیلی هم خوشحال میشه.

در ضمن اون آقایون دوست دارن که جلوی همکارا ودوستانشون اینطور جا بیفته که همسرشون بسیاااااااااااااار براشون اهمیت قائله./
😊😊😊
2810