2777
2789
عنوان

کیا نی نی سه ماهه دارن؟

5070 بازدید | 19 پست
نی نی های سه ماهتون چیکار میتونن بکنن؟
اگه دنبال لباس ست واسه دختر و پسرت تو سن های مختلف یا ست خانوادگی میگردی حتما سری به سایت ماهان مد بزن.                  mahanmod.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هیچ نی نی دیگه ای دورم نیست بدونم بچم در چه حدیه گفتم اینجا بپرسم
اگه دنبال لباس ست واسه دختر و پسرت تو سن های مختلف یا ست خانوادگی میگردی حتما سری به سایت ماهان مد بزن.                  mahanmod.ir
بچه منم همه این کارا رو میکنه تازگیا با صدا میخنده روی پاهاشم وایمیسته دستاشو بگیریم اما دستشو به طرف اشیا دراز نمیکنه
پسر من سه ماه و نیمه می خنده صدا در میاره دمر میشه دستش رو به سمت اشیا میاره و میگره و میبره سمت دهنش اما فوری از دستش میفته و اگه هم به دهنش برسونه اشتباها دستش رو می خورده
سعی نکن متفاوت باشی....
فقط خوب باش...
خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
2810