2777
2789
عنوان

تا حالا جیبای شوهرتون رو گشتین!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5067 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیگه باید برم دوستان ولی یه چیز دیگه.همیشه توی مسائل زندگیتون نگید وظیفه ما چیه وظیفه مردها چیه.مثل غربیا فکر کنید.مثلاً همین کارهای خونه کی میگه وظیفه زنه شوهر خودم کلی توی کارهای خونه کمکم میکنه.باییییییییی امیدوارم همه توی زندگی هاتون موفق باشید.
بابا حضرت علی هم تو کار خونه به خانمش حضرت فاطمه کمک می کرد اما خرج خونه با علی بود نه فاطمه ....

پس این آقایون چی کاره هستند ... حال کنن ، خرج زنشونشون را بگیرن ، فیش حقوقی نگاه کنن ، دست روی زن بلند کنن دعوا کنن ، محدود کنن ما هارو

چقدر ما بدبختیم لوووووووول
سلام الیسا جون
تو از اول زندگیت این راهو اشتباه رفتی
من و همسرم حقوقامونو روی هم میزاریم و مقداریشو توی یه حساب مشترک پس انداز میکنم و مقداری برای خرج زندگی روزانه و مقداری هم برای خودمون برمیداریم
البته من حقوق واقعیمو بهش نگفتم چون دلیلی نداره بدونه چقدر حقوق میگیرم از اول زندگی یه مبلغی گفتم که کمتر از حقوق واقعی منه و سال به سال بیشترش میکنم اینجوری مقداری وتسه خودم پس انداز میکنم
ولی اون همه چیشو به من میگه
همش اصرار داره بدونه کل حقوقم چقدره تا بتونه تاقرون آخرش رو روش برنامه ریزی کنه و من مجبورم هی بهش دروغ بگم و عذاب وجدان می گیرم
بعضی موقع ها بهش حق میدم میگه من کارم آزاده نمیتونم رو درامدم حساب درستی باز کنم واگه میپرسم حقوقت چقدره میخوام مطمئن شم تهش چیزی برا مخارج شخصیت میمونه!!!!!!!!! نمی دونم حرفش رو باور کنم یا نه
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
الیسا جان شوهر من شغلش آزاده تازه یه عالمه چک داره؟ اما نمی خوام روی من تکیه کنه مرد این که خودش بتونه خودشو بالا بکشه .... حالا ما هم کنارش یه کوچولو کمک می کنیم نه این که کاملا خودشو بندازه روی زنش
ببین چون سرکار می ری ممکنه اضافه کار بایستی مبلغ اضافه کار و بهش نگو بگو پایه رو می گیرم اضافه کارو برای خودت یه حساب باز کن

یه زمانی می رسه که اونا صاحب میدون خونه زندگی بچه و به آرزو رسیدن اما ما اون قدر با مشکلات دست و پنجه نرم کردیم که 30 سال بیش تر از سننمون نشون داده می شیم
2810