2777
2789
عنوان

تا حالا جیبای شوهرتون رو گشتین!!!!!!!!!

5067 بازدید | 94 پست
امروز صبح سوتی بزرگی دادم جیب شوهرمو گشتم بعد که خواستم وسایلشو بذارم سر جاش اشتباهی کیف مدارکش رو به جای جیب پشتی شلوارش گذاشتم تو جیب جلوش!!! بعد که فهمیده بود زنگ زد ادارمون گله کرد منم گفتم شلوارت از سر جالباسی پایین افتاده بود مدارکت ریخته بود................
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچ وقت نمیکنم این کارو . حتی ماشین لباس شویی که میزنم هم اگعه خودش خالی نکرده باشه منم دست نمیزنم 1 بار کارت ملیش توی جیبش مونده بود گفت چرا درش نیاوردی گفتم من دست نمیزنم به جیبت خودت حواست باشه . مگه خودمون دوست داریم شوهرامون توی کیفمونو بگردن که ما جیباشونو بگردیم ؟ پس اعتماد طرفین چی میشه این وسط
من میگردم ولی فقط وقتایی که میخوام شلوارشوبندازم توی لباسشویی!!!!هر چی هم پول تو جیبش باشه بهش میگمو میندازم توی قلکم
خدایا به خاطر خوشبختی بینظیری که بهم دادی خیییییلی ازت ممنونم...
CafeMom Tickers
همش میگه کارم کساده درآمدم کمه بیشتر از این نمی تونم پول دربیارم ولی بعضی موقع ها مثل امروز صبح میبینم خیلی بیشتر از اون پولی که میگه تو جیبشه منم حساس شدم
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
الیسا جان کار بدی کردی
کارت مادر شوهر منه که از این کارش حالم به هم می خوره

من شخصا این کار نمیکنم تاحالا دست نزدم با این که خودم برای خودم خرج می کنم چون سرکار می رم

مادر شوهرم دیروز رفته بود جیب پدر شوهر رو گشته بود، و 350 وامی که پدر شوشو تقاضا کرده بودن رو برداشته بود بدون این که بگه ، پدر شوشو فهمیده بود و انکار می کرد که برداشته بعد با دعوایی که شوشو کرد اومد تازه 250 تومانش را داد.. گفت همین بود .... حالم از این اخلاقش به هم می خوره بیچاره پدر شوشو... دلم براش می سوزه تازه براش چیزی بخرم مادر شوشو می گیره ازش ...
پارسال براش موبای گرفتم ازش گرفت یه سال پول دادم ازش گرفت . امسال تصمیم گرفتم روز پدر رو عقب بندازم که فک کنه ما بهش پول ندادیم .
اصلا من نمیدونم شوهرم چقدر درآمد داره . مهم اینه که خیالم راحته دخل و خرجمون با هم میخونه و هر چی گفتم و خواستم میخره حالا به من چه که چقدر در میاره ؟ البته کارش آزاده . اگه توی خونه کمبود داشتم اون موقع میپرسیدم که چقدر داری یا نداری
2810