2777
2789
خونم جا نداره می خوام بفروشمش 500 هزار تومان و کاملا نو هست اصلا بیرون نرفته همش تو خونه بوده و دخترم اصلا سوارش نشده چون هنوز کوچیکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیکان لطفا عکس بزار
من چه و که هستم؟ جواب: من حاصل جمع همه‌ی چیزهایی هستم که بر من گذشت، همه‌ی آنچه شاهد بودم و همه‌ی آنچه بر سرم آمد. من همه‌ی کسان و چیزهایی هستم که بودنشان در جهان بر من اثر گذاشت و از من اثر گرفت. من همه‌ی چیزهایی هستم که بعد از رفتنم اتفاق می‌افتد و اگر نیامده بودم اتفاق نمی‌افتاد.اما نه اینکه وجودم استثنایی باشد، هر (من) هر کدام از مایی که الان ششصد میلیون شده ایم ، مجموعه ی مشابهی را در خود داریم . برای آخرین بار تکرار میکنم؛ برای فهمیدن من ،باید دنیایی را به کام بکشید.