2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست

خانم آتنا هم نوشته بودن که سبوس برنج با چای سبزشو و شامپوهای دیگه استفاده کردند خدا شکر که این شامپو رو گیر آوردم دارم ازش نتیجه می گیرم می بینم که دوستان نی نی سایت هم می شناسند ولی نمی دونم چرا توی بازار کمه همجا ندارند من از یک عطاری گرفتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه های شیدا جون که امتحانش رو پس داده: بچه ها ،وقتی من اولین بار رفتم دکتر مو شاید ١٠ ،١١ سال ...

سلام خوب هستيد؟ من داستان ريزش موي شما رو خوندم چون يه دختر ١٠ساله دارم كه شرايطش مثل شماست و سه ساله ريزش مو داره خيلي غصه شو ميخورم ١٠٠تا دكتر بردم همه جور آزمايش هم دادم ولي تاثيري نداشت البته مقطعي قطع ميشه و دوباره شروع ميشه 

دكتر طب سنتي هم بردم خيلي نگرانشم تو رو خدا از تجربياتتون بهم بگيد 

به نظر من مصرف بیوتین از همه اش بهتره، جلوی ریزش مو رو کامل میگیره، فقط یه مقدار هزینه اش زیاده

اتفاقا هزینه هش خیلی نیست یه بسته ۵۰ تاییش رو من حدودا ۷۰ خریدم. و واقعا هم موثره

اتفاقا هزینه هش خیلی نیست یه بسته ۵۰ تاییش رو من حدودا ۷۰ خریدم. و واقعا هم موثره

سلام عزیزم چه مارکی خریدین میشه عکسشم بزارین کی خریدین

گروه آبی  وزن اولیه ۷۹/۱۵۰🤕 وزن هدف ۶۵ 😃

اگر به فرش دستباف علاقه مندی بیا

فرش دستباف نو و دست دوم !     خرید ، فروش و تعویض !   کلیه شهرهای ایران ، فرش تبریز ، قم ، کاشان ، نایین و ... موجود میباشد .

خرید اینترنتی     

bazdarcarpet.com

farshebazdar.ir  

اینستاگرام فرش بازدار/https://www.instagram.com/bazdar_carpet

برای خرید حضوری به دو شعبه ما مراجعه کنید. شعبه پاسداران : میدان هروی خ استاد حسن بنا پ 942 _ تلفن : 5- 22536974   _  و شعبه بازار : خیام،  ساختمان فرش ایران طبقه همکف پلاک 15 تلفن : 55899785- 55892093

لطفا قیمت هارا مقایسه کنید.

“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”
2810