2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست

سلام ب همگی

دوستان من پگاه هستم از بچه های قدیمی نی نی سایت...

اون اکانت قدیمیم دی اکتیو شده ظاهرا چون مدتهاست نبودم..من با گروه شیدا و رونیکا و ... بودم..

ی گروه زدم..

گروه ریشه یابی مو...

با کمک ضمیر ناخدا آگاه به عمق مشکلات مو پی ببریم و رفعشون کنیم..با ترکیب روش ایموشن کد..بادی کد..تی سه..ای اف تی. هواپونوپونو..

خوشحال میشم بیاین تو گروهم...

لطفا اقایون وارد نشن ان شاالله سر فرصت برای اقایون جدا گروه میزنم.

https://t.me/joinchat/Dlpd1UxnHKm8VKxfqsrf4Qhttps://t.me/joinchat/Dlpd1UxnHKm8VKxfqsrf4Q

منم ریزش مودارم هرباردستم توموهام میکنم چند تار مو همیشه هست

قرص وشامپو هم استفاده کردم

یهروش دیگه ندارید

توماهی ومن ماهی این برکه کاشی      اندوه بزرگیست زمانی ک نباشی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من هم مثل شما بودم. صفحه اول رو بخونید . دونه دونه کارهایی ر. که گفته انجام بدین.موهاتون در میاد. فقط طرف مواد شیمیایی نرید. مال اکثر بچه ها فرق سرشون 1 ماهه پر شد

بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
خداقربون بزرگیت چراتموم فکروذکرمونوکردی موبراهمه مویی بلندوپرپشت میدادی دیگه حسرت نمیخوردیم دیگه به ...

ببین آبجی اگر مشکل تیروییدو کم‌خونی ندارید باید از داروهای آنتی آندروژن مثل سیپروترون استات استفاده کنید.

سیپروترون رو حتما به همراه کپسول بادی کیلینز یا لیور گل مصرف کنید.

میتونید به مدت ۶ ماه هم ماینوکسیدیل ۵رو با یک قوطی لوسیون کلوبتارول شرکت دارو پخش قاطی و مصرف کنید به همراه زینک.

این آخرین راه حله.

سیپروترون کمپاند با استات فرقی داره؟ چرا همراهش باید لیورگل بخوریم؟

کمپانی ضعیف تر و برای موهای زاید صورت بیشتر کارایی داره.

سیپروترون استات یک سری عوارض داره که لیور گل و به‌ویژه کپسول بادی کیلینز اون هوا ض رو خنثی میکنم

اگر بادی کیلینز گیرت آمده استفاده کن عااییییییییه روزی دوتا با ناهار 

2810