2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679883 بازدید | 28507 پست
ماسک سیر و پیاز برای رویش فوق العادس ماسک حنا برای قطع ریزش خیلی خوبه انواع روغنها ( سیاهدونه ، بادوم تلخ ، کندوش ، رزماری ، کرچک ، زرده تخم مرغ و ...) برای رویش خوبن اسپری ها ماسک تخم شنبلیله برای قطع ریزش ، رویش ، ضخامت عالیه ماسک خردل هم که عااااالیهههه دمکرده سبوس گندم و سبوس برنج که خیلی خیلی خوبه خوردنشون هم عالیههههه خوراکی ها هم : انجیر بادوم سمنو چهار مغز ارده شیره کنجد سیرابی و .... ماسک ها و مواد غذایی که به رشد مو کمک کنن زیاد هست شما چنتاشو انتخاب کن و پیش برو و گاهی هم تنوع بده که موها عادت نکنه بدون شک جواب میگیری حذف شامپو و جایگزین کردن صابون فراموش نشه اگرم کامل نمیتونی حذف کنی به حداقل برسونش ماسک حنا چربی رو کامل میگیره سعی کن با حنا موهاتو تمیز کنی که دگ شامپو نزنی ماهی دو بارم تخم مرغ محلی بزن به موهات برا ضخامت عالیه و یه تقویت کننده خیلی خوبه ارد نخود که معرکس یا تنها بزنش یا بزنش قاطی ماسک حنات
ممنون از دلگرمیت. اون موقع فرق سرم سریع پر شد. کلی موی ریز دراورده بودم. باشه اینها رو که گفتی رو شقیقه هم امتحان میکنم. حنا رو چی کار کنم رنگ قهوه ای بده؟موهای خودم مشکی ه. فقط الان ضخامت موهات چه طور شده؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه بزن داخل حنات پودر سبز گردو رو هم پودر کن یا دم کرده اش رو بزن ولی رنگای گیاهی سخت روی موی مشکی رنگ میده و برای اینکه خودشو نشون بده باید طولانی مدت استفاده کنی تا رنگ قهوه ایش خودشو نشون بده البته بستگی به رنگ پذیری موهاتم داره من الان ضخامت موهام معمولیه قبلا خیلی نازک و کم جون بودن ولی الان جون گرفتن و ضخیم تر شدن خداروشکر انشالله ازینم بهتر میشن هم برا من هم برا شما فقط باید ادامه بدید تا تاثیرات مثبت ماسکا و اصلاح تغذیه و طبع رو ببینید اصنم نا امید نشید چون خدا هیچ دردی رو بی درمان نیافریده
2805
عسلی بهت تبریک میگم چقد خوب همه رو درک میکنی گریه حرف زدن با خدا غصه.خوشحالم موهات خوبه.ممنون میشم اگه گروهی هست منم ببری یا اینجا توصیح بدی.منم دقیقا مزاحم سردو خشک و موهام چربه.ممنون خواهز گلم که به همه کمک میکنی
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سوگندجان ممنون ازت از اینکه هستی و جواب میدی
هرکودکی که متولد میشود با خود این پیغام را می آورد که خداوند هنوز از انسان ناامید نشده است خداوند برای گلهایی که برایمان می فرستد منتظر پاسخ است...
سوگند جان یه سوال ماسک تخم شنبلیله چطور درست میشه و چطور باید استفاده بشه؟ یه سوال دیگه اینکه چه صابونی به موهامون بزنیم؟
هرکودکی که متولد میشود با خود این پیغام را می آورد که خداوند هنوز از انسان ناامید نشده است خداوند برای گلهایی که برایمان می فرستد منتظر پاسخ است...
سلام دوستان عزیز..میشه سوال منم جواب بدید ..من از بچگی موهای سمت شقیقه ام کم و نازک بود و بلند نمیشد الان چند ماهه با روغن سیاهدانه و یا زیتون و نارگیل شقیقه ها و یا کل سرم ماساژ میدم ولی وقتی ماساژ میدم بیشتر موهام میریزه چیکار باید کنم‌؟ در ضمن جنس موهام چربه
ارغوان نمیدونم اینجا چجوری عکس میذارن راستش بلد نیستم ولی عکس موهام توی گروهی که توی تلگ.رام داریم هست خداروشکر پیشرفت خیلی خوبی داشتم من الان حدود یک سال و نیمه درمانو شروع کردم و از همون اول هم نتیجشو دیدم کمتر از دوسه هفته ریزش قطع و بعد چند ماه رویشم شروع شد اوایل درمان فوق العاده سرعت رویش موهام زیاد بود الان کمی کندتر شده ولی همچنان ادامه داره مامی جان تخم شنبل رو پودر میکنم و توی اب داغ میذارم هفت هشت ساعت بمونه بعد از صافی رد میکنم ابشو میزنم موهام و دونه هاشو که میمونم میخورم خیلی خوبه نیاز به حمومم نداره ولی اگه خواستی بشوریش بعد چند ساعت بشورش تخمشم نزن موهات چون میچسبه و شستنش میشه مکافات صابون هم زیاد هست فرقی نداره کدومو بزنی
هیربد یا موهای اون قسمت خیلی ضعیف و کم جونن که با ماساژ کنده میشن یا زیاد میذاری روغن بمونه چون خودتم چربی موها خفه میشن

یا شایدم اونا میریزه که قویتر جاش دربیاد
که بنظرم همون احتمال اوله موهات خیلی ضعیفه که میریزه
تو این چند وقته که داری میزنی ریزشش کمتر نشده ؟؟ یا موی جدیدی در نیومده ؟؟؟
ماسک نخود چطوریه بچه ها؟
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
ماهرخ یا آردشو با تخم مرغ بزن سرت یا نخود رو خیس کن بعد چرخ کن ابشو بگیر بزن موهات ( چنتا از بچه ها این کارو میکنن ) یا اردشو بزن قاطی حنات که بهترین گزینه همون ترکیبش با تخم مرغه سحربانو مشکلتو بگو اگه بچه ها بدونن کمکت میکنن :)
بچه ها من خیلی وقته خواننده خاموش این تاپیکم،این تاپیک زدم جز علاقمندیام مرتب چکش میکنم،من ریزش وحشتناک دارم ریزش موهام هورمونیه dhea ام بالاست کسی مثل من اینجا این مشکل رو داره؟ب جز قرص دیگه چ کارا میکنید؟
لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
2810