2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من هم یه سوال دارم، دیشب از موهام عکس گرفتم، 4دی! اولین عکس مال 12 آذر بود! بعد هیییییییچ فرقی نکرده بود، یعنی من رویش ندیدم! ریزشم کم شده، زیر 20 تا بعد هر حموم می ریزه، ولی رویش نمی بینم!! چه کار کنم؟؟؟ من از این روش ها الان استفاده میکنم: آب پیاز، آب سیب زمینی و مخلفات، روغن آملا، روغن نارگیل، روغن حنا و مصطکی، هنوز روغن ترکیبی نساختم!! ممکنه اگه اون رو استفاده کنم موهام در بیاد؟؟؟
نقل قول با سلام بیشترین دلیل ریزش مو به علت کمبود های غذایی به خصوص روی - ویتامین های گروه B - و سیلسیم می باشد غیر از این موارد عوامل دیگری نیز در ریزش مو دخیل هستند که مهمترین علت آن وراثت و ژنتیکی هستتش مانند انقباض و تنگ شدن عروق تغذیه کننده ی فولیکول مو . استراحت و ماساژ روزانه می تواند تا حدودی زیادی ریزش مو را به تاخیر اندازد . بهتره از مکمل های روی مثل zink-kapseln و ... استفاده و یا از مکمل های ویتامینی و غذایی مثل pharmaton استفاده شود اما بهترین راه برای کاهش ریزش موهای سر استفاده از گیه گزنه به شرح ذیل هستش که من خودم امتحان کردم و نتیجه گرفتم : 6 گرم سر شاخه ها و برگها و ریشه گزنه را با 30 گرم چای کوهی در یک لیتر آبجوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا حجم مایع به نصف برسد . شبها مقدری از این مایع را به سر بمالید و صبح بشوئید لازم به ذکر است ریزش مو می تواند به دلیل استرس نیز اتفاق افتد . در درمان هومیوپاتی می توان از داروهای زیر استفاده کرد : 1 . ریزش مو با ایجاد نقاط تاس - پوسته ریزی فراوان از یر - پوسته های مرطوب و تکه تکه - شوره ی سر مصرف Kali sulph 6x - نمک بافتی هر سه تا چهار ساعت یکبار 2. مو شکننده است و به صورت دسته ای ریزش میکند : مصرف Fluoric ac 6c - هر 3 تا 4 ساعت یکبار 3. بروز حالت ضعیف در موها همراه با کاهش درخشندگی آن ها : مصرف Silicea 6x - نمک بافتی هر 3 تا 4 ساعت یک بار 4. ریزش مو همراه با بروز تاول هایی بر روی سر و سر دردی که شب بدتر می شود : مصرف Aurum met 6c هر 3 تا 4 ساعت یکبار 5.ریزش مو ناشی از فشار عصبی و خستگی : مصرف Kali phos 6x - نمک بافتی هر 3 تا 4 ساعت یکبار 6 . ریزش مو به طریقی که پس از کشیدن دست بر موها کف دست از مو انباشته می شود : مصرف Phosphorus 6c هر 3-4 ساعت به مدت چند هفته 7 . ریزش موی سر ناشی از تغذیه ی نامطلوب: مصرف Calc phos 6x - نمک بافتی هر 3 تا 4 ساعت به مدت چند هفته 8 . ریزش مو توام با ایجاد خشکی مو و سر : مصرف Kali carb 6c هر 3 تا 4 ساعت یکبار به مدت چند هفته 9. ریزش مو توام با ایجاد شوره ی سر به خصوص در ناحیه ی خط مو چربی پدید بیاید مصرف nat mur 6x - نمک بافتی - هر 3 تا 4 ساعت به مدت یک هفته و ......... بدرود لینک مرتبط: فایل مرتبط: http://www.irexpert.ir/webforms/forum/Question.aspx?QID=31508 این مطلب درسته ایا؟
zhizfi جون مبااااااااااااااارک گلم. واقعا پی آر پی تاثیری نداره؟؟؟ فکر نمیکنی ریزشت رو کنترل کرده؟ میشه برنامه تو بگی و اینکه موهات چربه؟ شالی جون شما بعد حموم ریزشت 20 تاست؟ میشه برنامتونو بگین ؟موهات چربه؟ من بعد حموم ریزشم زیاد میشه کمکم کنید حل شه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام .من تازه با این تاپیک آشنا شدم . به خاطر تبلی تخمدانمو و دوتا سقط و استرس زندگیم جلو موهام همش ریخته جوری که کل کف سرم معلومه الان رفتم موهامو کوتاه کوتاه کردم میخوام این هفته کل روغن و وسایلی که تو صفحه اول نوشته شده بود رو بخرم و از شنبه طبق برنامه آخرین پست تو صفحه اول شروع کنم خدا کنه که موهام درست بشه هرکی میبینه میگه داری کچل میشی
میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ❤❤❤❤❤
ساحل جون من سرم چربه عزیزم، متاسفانه هرچی هم شامپو عوض میکنم درست نمیشه!! اوایل که از شون استفاده می کردم خیلی راضی بودم، اما اونم دیگه الان موهام رو تمیز نگه نمی داره!!!خیلی ناراحتم! واقعا موندم چکار کنم! برنامه ام هنوز منظم نیست، هر دفعه که میخوام برم حموم یه چیزی میزنم به سرم، ولی اینایی که نوشتم رو الان استفاده میکنم، آب پیاز، آب سیب زمینی و مخلفات، روغن آملا، روغن نارگیل، روغن حنا و مصطکی،
zhi zhi جون عزیزم خیلی خوبه راضی هستی... مبارک باشه. ان شالله موهت پر پر بشه... ولی من با اینکه کمتر شده ریزشم ولی بعد حموم خیلی خیلی میریزه. حدود 150 تا بعد حموم ولی مثلا روز بعد حموم خیلی کمتر حدود 40 تا اینطورا... ولی حتما هم باید یه روز در میون برم حموم...:(( چون نرم خیلی میریزه موهام ... یکی ببینه میگه موهام خوبه ولی خودم خیلی خالیشو میبینم حالم بد میشه... zhizhi دقیق میگی برنامتو از اول چیکارا کردی بعد چه تغییری دادی؟؟
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
و چند وقته شروع کردی؟ چند وقته ریزش مو داری؟ و موهات خیلی خالی بود یا خودت فکر میکردی کمه؟ ریزه موهاتو چطوری میبینی؟؟ آخه من چند وقته شروع کردم ریزش کمتر شده اما ریزه مو نمیبینم
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
2810