2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اینو در نطر داشته باشید که خیلیا خدای استرسن و مو دارند خرمن خرمن

اینقدر به خودتون و ضمیر ناخوداگاهتون نقبولونید ریزش مو از استرسه

شاید علت جای دیگه باشه

درسته باید ارامش داشت
ممنون کامرون جان ...
من زود به زود موهام چرب میشه پس پوست سرم چربه دیگه نه؟
الان من جواب چندتا سوالمو نگرفتما
1.یکی اینکه این روغنا و محلولا رو که میگی از داروخونه و عطاری نگیرید پس از کجا بگیریم؟؟
روغنارو خودم بشینم درست کنم؟؟ سخته که !!
2.محلول خرگوشک چیه؟؟ چه طوری درست میشه؟؟
3.حنارو نگفتید ...چه کارش کنم موهام قرمز نشه؟؟
4.الان دقیقا بهترین چیز برای قطع سریع ریزش موهام همون ماسک حنائیه که گفتی؟؟
بچه ها یه جایی گفتن اول باید ریشه موها سفت بشه بعد روغنارو مالید رو سر ...واقعا؟ یعنی اون ترکیب روغن هارو که گفتی استفاده نکنم؟ ریزشم بیشتر میشه؟؟ چی بزنم اول موهام سفت بشه و ریزش کم بشه ؟؟ حتما موهام سسته که اینجوری داره میریزه
5.از چه شوینده ای برای شستن ماسک ها و روغن ها از روی سرم استفاده کنم؟؟ کلا برای شستن موهام در حمام چه شوینده یا صابون یا شامپویی بهم پیشنهاد میکنی؟؟ الان شامپو ضد ریزش فولیکا استفاده میکنم ولی ازش خوشم نمیاد! دیر کف میکنه باید چهل بار سرمو بشورم تا حس چرک نبودن بهم دست بده!
6. این روغنا و روش ها مخصوصا روغنای ترکیبی ربطی به طبعمون نداره که ؟ میتونم شروع کنم از فردا پس فردا؟

7.اون آزمایشارو آزاد هم میشه انجام داد ؟؟ ینی پرینتشو ببرم صافف بدم دست آزمایشگاه بگم اینارو بگیر ازم ؟

ممنـــــــــــــــــــــــــــــون

زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
رستگار جون منظور کامرون عزیز اینه که:
1.از این تونیکهای شیمیایی و گیاهی استفاده نکنین ، روغن هارم مارک های معتبرش کسانی که استفاده کردن بارها بارها گفتند ( معمولا مارک تقدیس برای اسانس هاو برای روغن نارگیل مارک CBC برای آملا مارک مرحبا و...)
2. محلول خرگوشک من خودم استفاده نکردم ولی میگن موثره ، عطاری ها دارند
3. حنا موهای سفید رو قرمز میکنه رو موهای مشکی رنگ شرابی ایجاد میکنه که فک میکنم اگه وسمه بهش اضافه کنی قرمزیشو میگیره ، هرچند که من حنای خالی هم استفاده کردم رو موهای مشکی رنگ نگرفت و گاهی تو افتاب یکم هاله های شرابی داره
4.درسته اول باید ریشه موهات سفت بشه و اینکه چی به موهات بیشتر میسازه روخودت باید بفهمی ولی در کل اول از ماسک ها شروع کن و اگه موهات چربه فعلا از روغن ها استفاده نکن یا اگه استفاده میکنی نیم ساعت بیشتر رو سرت نباشه ، همه ی اینا رو باید امتحان کنی منم موهام چربه ولی وقتی روغن ها رو می ذارم موهام نمیریزه چون قبلش به توصیه کامرون جون موهامو با اب خالی می شورم که سرم تمیزتر شه ، یه ماه که استفاده کنی دست میاد کدوم ماسک بهت میسازه یا نمی سازه، یه جور روش آرمون و خطا
5. تا میتونی شامپو کم استفاده کن ، سعی کن سرتو با صابون بشوری و دست اخر واسه براقی موهات یه دست شامپو یزن ، شامپو هم تخصصی استفاده نکن مثلا شامپو موهای چرب یا خشک، شامپو روزانه خوبه
6. روغن های شیدی جون طبع ملایم داره ولی باز میگم اگه سرت چربه ممکنه باعث ریزش بیشتر سرت بشه یا اگه خاصی استفاده بکنی سرت تمیز باشه
7.آزمایشارم برو پیش دکتر بگو برات بنویسه همینایی که صفحه اوله
منم مث توام این اطلاعاتم از خوندن حرفای بچه ها و راهنمایی هاشون فهمیدم
موفق باشی
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
فاطی جون علت اینکه استرس در بعضی افراد باعث ریزش مو میشه اینه که معمولا عاملی هست برای
ناهماهنگی در هورمون ها..اگر شخصی پوست سرش به این ناهماهنگی و عدم تعادل هورمونی حساس
باشه با ریزش مو همراه هست.در یکی این استرس روی رنگدانه های مو اثر میذاره و باعث سفیدی
حتی در سنین پایین میشه..عوامل زیادی ممکنه باعث ریزش و سفیدی بشن که مهمترینش استرس هست.
تجربه من از ریزش مو این هست که در دوره هایی که آرامش کامل در زندگی داشتم به شدت از ریزشم
کاسته شده ولی استرس شدید و مشکلات زندگی باز ریزش چندبراری رو موجب شده..
رستگار جون بهترین راه برای قطع ریزش استفاده از قرص ریجن و تونیک ایوروشه هست بعد حدود دو هفته که ریزشت قطع شد میتونی از ماسکها استفاده کنی
من خودم این کا ر را کردم چون اوایل درمان با حنا هم ریزش داشتم
ولی اول یه دکتر برو ببین کمبود آهن کلسیم و ویتامین D یا تیروئید نداری
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم
ممنونم بهاره جون بخاطر توضیحاتت

atata جون آیا پوست سرت چربه ؟ بخاطر تونیک ایوروشه (چون من امتحان نکردم)
پوست سر چرب خیلی حساس هست و هر گونه تغییر ناخوشایند چربی بیشتر و خارش رو در پی داره

رستگار جون برای حنا گفتم روش من رو برو
ممنون از همگی ...
فقط یه سوال کوچولو بهاره جون
چه صابونی به جای شامپو بزنم؟ اسمی؟مارکی؟
شامپو روزانه مارک خاصی رو پیشنهاد نمیکنی؟ کدوم مارکا شیمیایی بودنشون کمتره؟ الان همون فولیکا که گفتم چطوره؟

و دیگه اینکه قبل از روغن ها که سرتو با آب خالی میشوری خشکشون میکنی بعد روغن میزنی یا فرقی نمیکنه؟؟
ممنون بازم
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
من خودم یا صابون 12 گیاه ان جی یا صابون مراغه سرمو میشورم جفتشو استفاده میکنم که سرم به یکیش عادت نکمه،صابون زیتون هم که کاسه ای هسنتند هم میتونی استفاده کنی ببین کدوم برا موهات بهتره؟؟؟؟
شامپوهم من داروگر تخم مرغی میزنم به موهام میسازه میخوای یه امتحان بکن
آره سرمو خشک میکنم بعدش روغنهارو میزنم
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
سلااااااام
خوبید؟؟
نمیخام موج منفی بدم ولی امروز بغضم ترکید
از بس این موها حالمو گرفته بودن
ولی میخام به حسابشون برسم هفته ی آینده میرم یه آزمایش تپل میدم برای دومین بار
قهر مال بچه هاس..آدم بزرگها دل میکنن!!
2810