2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680324 بازدید | 28507 پست
ممنکه موهامو با حنا و قهوه رنگ میکنم خیلی هم خوب میشه
تازه همین دیروزم میخواستم یه ذره روشنتر بشه با فاصله 10سانت از ریشه پایینترو رنگ کردم خیلی باحال شد

به نظرم سلامت موهات واجب تر از رنگشه

حتی میتونی ریواس بخری از عطاری و با بابونه دم کنی بریزی توو ماسک حنا (به عنوان اب ماسک) .چون بشدت قرمزیه حنا رو میگیره و تن طلایی میده
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
نفس مامان
تغذیه ات رو اصلاح کن
جوانه گندم.سمنو و تمام چیزایی که دی دارن رو حسابی بخور
جلو افتاب هم زیاد باش
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا مارپل جوون سعی می کنم همه چی بخورم الان کلی رفت توکار سمنو

خوب به نظرتون من با چه روغن هایی شروع کنم

فعلا از روغن نارگیل وخرگوشک وپیاز وسیر شروع کردم خوبه
هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند ......شاید امروز روز من باشد....بی شک
نفس مامان
حتما سعی کن افتاب بهت بخوره
به نظرم بروو استخرهای رو باز توو تهران

اگه سرت زیاد داغ نیس ( یعنی مشکل ریزشت از غلبه ی گرمی نیست) به نظر من اگه میخوایی اورژانسی جلوی ریزشتو بگیری یه 2 هفته یه روز درمیون حنا بذار.2 ساعت رو سرت باشه
روزای بینش رو هم روغن ترکیبی بزن و اگه موهات چربه فقط بذار نیم ساعت رو سرت بمونه وگرنه ریزش میاره

اونایی که موهاشون خشکه ترکیبی رو میتونن از شب تا صبحم بذارن بمونه ولی مو چربا فقط نیم ساعت
فک کنم نیم ساعت جلو افتاب کافیه البته بدون ضذ افتاب و نور مستقیم
یعنی از پشت شیشه نباشه
سلام بچه ها این هفته سوم درمان منه هنوز فرصت نکردم آزمایش ویتامین دی بدم اما بطور اعجاب آوری ریزش موهام کم شده!!!! یه سوال داشتم اگه کسی جواب بده ممنون میشم الان که حموم میرم وقتی سرمو خشک میکنم احساس میکنم پوست سرم زبر شده یه چیزای تیزی تو کف سرم حس میکنم علتش چیه ؟
صبا ادامه بده یه تغییر و تنوع تو ماسکها بده بحرانو بگذرون من یکماه پیش اونقدر ریزش داشتم در کنار سالها ریزش وحشتناک بود یادمه از حموم که اومدم بعد از شونه زدن بغض کردم دستامو رو موهام گذاشتم گفتم خدایا این موهامو حفظ کن........ درمانو شروع کردم ریزش بیشتر شد اما مارپل عزیز گفت ادامه بده و حالا بحران رد شده به دستور مناسبی هنوز لابد نرسیدی نگران ریزش نباش دوباره درمیان نمیدونم چی امتحان کردی فقط کم نیار با ما باش
صبا جان
من اخیرا رفتم پیش دکتر گشانی انالیز مو کردم
مس خونم بالاست بقیه املاح یا خیلی کمه یا اگه تونستین برگردین چیزی بود ب منم بگید :| اصلا سلنیوم ندارم فک کن
زینک در حد خیلیییییییییییییییییییی کم
بعد دکتر گفت که هورمونی نیست ریزشم ب خاطر استرس رو غدد فوق کلیویه و کمبود املاح
دو هفته ای میشه دارم مکمل مصرف میکنم
ی ازمایش خونم باید برم بدم ببینم دیگه چمه خودم خبر ندارم
من اون اوایل ریزش سبوس گندم میخوردم بدتر میریخت نگو سبوس مس داره :|||||
منم که غنی از مس
بدنم شد معدن مس
خلاصه نگران نباش
خدا هیچ دردی را نیافرید مگر اینکه قبل از آن هفتاد درمان برای آن درد آفرید تا صفت ارحم الراحمین بودنش باشد
من خودم موهام خیلی ریخته ولی امید دارم
بگذار مهربانی ات دریا شود
سلام علیکم
مارپل عکس موهاتو که میبینم اصلا روحی تازه در من دمیده میشهاما نمیدونم چرا من بعد سه ماه و نیم استفاده از همه این روشا هنوز تو همون فاز سه ماه قبل از درمان شما باقی موندم

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
parhamali این آنالیز مویی که گفتی همه دکترای پوست و مو انجام میدن ؟؟؟
یا مرکز خاصی داره ؟
خیلی جالبه که متوجه شده موهات چی نیاز دارن !
هزینه اش چقدر شد ؟
██████ کیا میخوان روی ایمان و معرفتمون کار کنیم؟ ██████ بیاین همسفر راه بندگی باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063114&PageNumber=1
سیده بانو من خودم این دکتر گشانی رو از اینترنت پیدا کردم خیلی تصادفی
کل هزینه اش شد 270 تومن شد فک کنم
همه جا انجام نمیده
فک کنم فقط یکی تو ایرانه اونم همین گشانیه که شریعتی مطب داره
بگذار مهربانی ات دریا شود