سلام بچه ها
من تازه عضو سایت قشنگتون شدم. چندتا سوال از شیدا جون داشتم میخواستم بپرسم. ببخشید شیدا جون من اول کار یکم درمورد خودم بگم بعد برم سر سوال پرسیدن. من 24 سالمه. 5، 6 سال پیش یه استرس شدیدی بهم وارد شد باعث شد موهام بریزه البته یهویی نریختا کم کم تو چند سال ریخت ولی شروع ریزش از همون استرسه بود. قبلا موهام انقد پرپشت و ضخیم و فر درشت بود که به کش نمیومد اما حالا هم کم پشت و هم نازک شده تار موهام و کشی برای سرم پیدا نمیکنم. البته قسمت وسط موهای من اونجایی که به صورت دایره ای موها رویش پیدا میکنه و قسمت پشت سر من کم پشت شده وگرنه جلوی موهام خوبه و موهای کوتاهی هم دراومده که فکر کنم بعد از استفاده از مکملی که دکتر داده (فارماتون) دراومدن. من کم خونی هم دارم که براش از مکمل فارماتون که پزشک داده استفاده میکنم. البته تواین دو سه ساله هم استرس کنکور و دانشگاه هم به اون استرس قبلی اضافه شده. خوب امیدوارم اطلاعات کاملی داده باشم. بریم سر سوالات. شیدا جون من سوالامو ردیفی ازت میپرسم خواهشا شما هم ردیفی جواب بده. ببخشید دیگه قسمت تحلیل مغزم تحلیل رفته . الان میگی چه پرروئه نیومده شرط هم گذاشت برامون. قبلا ازت تشکر میکنم.
1- لطفا نحوه ترکیب روغن ترکیبی رو یکم بیشتر توضیح بده مثل سوالای توضیح دادنی نه سوالای نام ببرید. مثلا اینکه چقدر اونو حرارت میدی. چند ساعت میزاری روی سرت بمونه، بعد با شامپو ابکشی میکنی یا با اب خالی، ولرم یا سرد یا گرم. روغن کرچک رو بعضی از بچه ها نوشته بودن موشونو میریزه. روغن بادام تلخ یا شیرین. روغن نارگیل بیرنگ هم باشه میشه استفاده کرد یا نه؟
2- پیمانه قاشق ها که گفته بودی برای روغن پایه بود یا همشون.
3- روغن آمله رو بعد از روغن ترکیبی و ابکشی میزنیم به سرمون یا قبل از ابکشی. روغن امله رو چقدر میزازیم رو سر بمونه؟ نحوه ابکشی اون چطوریه؟ این روغن آمله موها رو ضخیم هم میکنه یا نه؟
4- روغن ترکیبی و آمله رو برای کل سر میزنیم یا جاهایی که کم پشت شده؟
5- من شامپوی هفت گیاه کندولوس رو تازگیا دارم استفاده می کنم میخواستم بدونم با این روغن ترکیبی تداخلی نداره؟ (چون توش بعضی از این گیاهانی رو که شما گفتی داره)
6- من قهوه نمی تونم بخورم فشارمو بهم میزنه حالا حتما باید استفاده بشه یا مانعی نداره که استفاده نشه؟ چای سبز چطور باید بخوریم یا به سرمون بمالیم(موی سر من خشکه)
7- این ترکیب پیاز و سیر رو حتما باید خام گذاشت روی سر؟ نمیشه اونا رو ابپز کنیم بعد اونو پوره کنیم با ابی که داخلش پختن بذاریم روی سرمون(همون اثر رو داره یا نه)؟
8- میتونیم به این ترکیب تخم مرغ هم اضافه کنیم یا نه؟
9- در مورد شنبلیله کدوم روشی که گفتی موثرتره. مال هندی ها چطوریه؟ درضمن میشه با پودر تخم شنبلیله هم اینکارو کرد؟ اگه با تخم شنبلیه این کارو بکنیم فقط از ابش میمالیم به سرمون یا دانه ها رو هم میذاریم رو سرمون؟اخه بعضیا گفتن شستن دانه هاش از روی سر سخته . چقدر باید روی سر بمونه و نحوه شست و شوی اون چطوریه؟
10- درمورد ماسک ماست و پودر مخمر ابجو، برای پوست من که هیچ ایرادی نداره یعنی صورتم نه جوش داره نه چربه نه خشکه نه منفذ داره نه ملتهبه، اثر مخربی که نداره اگه بذارم رو صورتم اخه تنها جای سالم تو بدنم همین پوستمه نگرانشم. ولی صورتم لاغر شده قسمت گونه هام قبل تپل تر بود الان میخوام بازم پر بشه صورتم. این پودر مخمر و ماست رو میشه خورد با مکمل من تداخلی پیدا نمیکنه؟ این ماسک رو چقدر باید بذاریم رو صورت بمونه بعد نحوه شستنش چطوریه؟
11- اگه فقط از این روغن ترکیبی و روغن آمله و شنبلیله استفاده بکنیم نتیجه میگیریم یا باید همه راه هایی رو که شما گفتید بریم؟
12- روغن فندق برای موی سر هم خوبه یا فقط برای مژه و ابروها خوبه؟
13- بعد از چند وقت استفاده از این روشها، نتیجه خودشو نشون میده؟
ببخشید شیدا جون سوالاتم زیاد بودا. اخه چند روزیه دارم این مطلبتون رو میخونم هی سوالا جم شده بود تو ذهنم یهویی فوران کرد دیگه
.
درضمن داداش من هم وسط موهای سرش کم پشت شده(27 سالشه) این روش ها( روغن ترکیبی، روغن آمله و شنبلیله و ... ) برای اون هم جواب میده یا نه؟ اگه نه چه روشی رو پیشنهاد میدید برای اون اخه اون هم بعد از استرس پایان نامه و کنکور دکترا موهاش کم پشت شدن؟ راستی موهای ما خانوادگی فر هستن فر درشت و ریز باهم.
برای پوست چرب و کمی ملتهب و دارای منفذ و دارای جوش در قسمت چانه چه ماسک صورتی پیشنهاد میدید؟
خیلی ممنون( وای چقد سوال شد) من از پرسیدنش کف کردم وای بحال شما موقع جواب دادن. فقط اگه میشه کامل جواب بدین و شماره به شماره. فکر نمیکردم اینقدر سوال داشته باشم.