2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680058 بازدید | 28507 پست
آخه سحر جون زیاد ریخت ترسیدم واقعا
من کم درس میکنم همون موقع هم استفاده میکنم
حتما خراب شده بیش از چهار پنج روز نباید بمونه
نزنیا اونووو
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم استرس موهام بدتر ازهمه چیز بود. دیگه میترسیدم کچل شم که اینجارو پیدا کردم و درمانو شروع کردم باخودم گفتم چطور مال شیدی وچند تای دیگه عالی شده؟ مال منم مثل اوناست دیگه درمانو شروع میکنم و ناامید نمیشم و همین کارم کردم . فوقش نشد میریم کاشت مو ولی انشالله میشه

نترس پرنیان درمانو ادامه بده حتما ریزشت کم میشه. مال منم بعد از اولین ماسک خیلی ریخت ولی من به ریزش زیاد عادت داشتم

آره آیلین جون ناامید نشیم چطور بقیه تونستن . سما هم به من خیلی امید داد موهای خودشم خیلی بهتر ارقبلش شده
Lilypie Maternity tickers
بچه ها پول ویزیت به آریوانا ندید همشو برمیداره برا خودش سری پیش همشو رفت داد آلوچه و آدامس و... پول زحمت های منو به باد میده
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
2810