2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680092 بازدید | 28507 پست
خانومی هزار بار گفتم عزیزم از منشیم وقت بگیر بازم مثل فشفشه پریدی تو اتاقه من

خانومی عزیزم ایرانیه .هماتینیک ساخت امین دارو . 100 عدد 9000 ت.من حاوی آهن+فولیک اسید+ویتامین c و ویتامین b12

پرنیان هر کرچکی نزن
منم دیشب فدک زدم امروز چشمام کاسه خون بود . کیمیاگر ولی خوب بود
ویتامین a بزن .پمادش مخصوصه چشمه هم روشن میکنه دور چشم رو هم مژه ها تقویت میشن
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومی یننی جذبه ات منو کشته الان متنبه شدم . اصلا شما بفرمایید رو سر من بنشینید فقط حرص نخور برا پوستت بده
رووزی یکی صبح ها می خورم
پرنیان
دیگه اون کرچک رو نزدیکه چشماتم نیار چه برسه به استعمالش . ویتامین A من یه مدت زدم دور چشمام هم روشن شده بود هم چروکا رو کم میکرد. منم امروز میرم می خرم
وایییییییی ترسیدم میرم میندازمش دورر
فک کردم خوبه 2 تا گرفتممم
روشنک جون این پماد مارک بخصوصی نداره یا فرقی نمیکنه؟؟؟
این قرصی که میخوری چاق نمیکنه؟؟
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
آره خیلی باحاله

من هنوز سی دی اولشم ولی تو همون ده مین اول عرقت در میاد ....مخصوصا که مرتب می گه نفس عمیق...من باشگاه زاد رفتم هیچوقت اینجوری دقیق کار نکردم
اگه تو خونه مزاحم نداشته باشی خیلی عالین
کدوم قرص ؟ هماتینیک خون سازه عزیزم
من اصولا چاق نمیشم . حتی ب کمپلکسم خوردم چاق نشدم . تو غذا خوردن باید رعایت کنیم که چاق نشیم

پماد یادم نیست فکر نکنم مارکش فرقی کنه یه پماد کوچولوی .پماد استریل چشمی ویتامین A
http://www.sina-darou.com/index.php?show=magh&maj=magh&type2=showz&catid=29 البته من می گرفتم قدیما جلدش سبز و سفید بود
راستش من هنوز نتونستم روزی یه ساعتو کامل برم ولی دیروز که فیلم سومشو نیم ساعت رفتم خیلی خوب بود ....خودش می گه وزن کم می کنی سایزت زودتر کم می شه من از سایتش خریدم ...فکر کنم سیدی 4 به بعدش برا شکمه

این تاپیک سی دیاست http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=500940&PostID=20733586#20733586
خوش بحالت که چاق نمیشی.من زود چاق میشم.
الانم تو رژیمم برا همین پرسیدممممم
باشه حتما میرم میگیرم مرسییییی عزیزم
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
من دنباله یه راهیم چاق شم
برای شکم و پهلو ازین حلقه ها بگیرید بزنید که بچه بودیم می زدیم کلی هم تداعی خاطراته براتون
استاد ورزشمون برا شکم می گفت روی زمین طاق باز بخوابید کاملا صاق . همزمان حدود 10-15 سانت پا ها و با لا تنه رو از زمین فاصله بدبد تا 10 بشمارید روزی 4 بار هر بار 2 دقیقه انجام بدید شکمه آب میشه . البته بدن کاملا صاف و کشیده باید باشه
2810