2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680129 بازدید | 28507 پست
مرررررررررسی جیگررر ایشالا هرچی از خد میخوای بهت بده . راستی منم ابروهام خیلی کم و خالیه فندوق سوخته هم اثر نداشت واسم . یه کاربر به اسم پاییزه یه محلول چند صفحه پیش معرفی کرد بزار ببینم اسمش یادم نیس
9 اسفند دکتر سجادیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تونیک میشا واسه ابرو خیلی خوبه 14 تومن فک کنم. از داروخانه بگیرین. ابروهام یه ماه و نیمه به حالت پر قبلی برگشت.

این پستش بود بزن ایشالا که دربیاد
9 اسفند دکتر سجادیان
ممنونم اناهید جون بابت راهنمایی هات
مهسایی پستتو الان دیدم خواهش میکنم خانومی

یه کشف جدید. من اونور سرم کا میذارم رو بالش کم پشت تر شده و نازک. حس میکنم کرچک خیلی بهم میسازه. جای سرمو رو بالش عوض کردم هرچند دوست دارم به اون پهلو بخوابم ولی خوب!
سلام‏ ‏به‏ ‏همگی
ستاره‏ ‏جون‏ ‏من‏ ‏اوایل‏ ‏بیست‏ ‏سالگیمه.حجامت‏ ‏عام‏ ‏و‏ ‏حجامت‏ ‏از‏ ‏گودی‏ ‏کمر.دو‏ ‏ماه‏ ‏یکبار‏ ‏حجامت‏ ‏میکنم.این‏ ‏اولی‏ ‏بود‏ ‏ی‏ ‏عام‏ ‏و‏ ‏ی‏ ‏گودی‏ ‏کمر‏ ‏مونده.
2810