|
مشاهده متن کامل بحث +
1680058 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خواهش دوستم میبینم که تمام طبع هارو داری خوب مواد غذائی ای که نوشته رو رعایت کن اونجا منم همین حسو دارم باید ببینیم چیکار کردیم که بهمون ساخته من الان ماسک پیاز زدم میسوزه هر چیزی سرچ کردم چیزای خوب دیدم راجبش انگار خوب ج میده
ببین مثلا ممکنه سردیت کنه با لبنیات! مشکل یعنی که مثلا من خودم دوغ و ماست بخورم مثه خیک باد میفتم یه گوشه از سنگینی میفهمم بهم نمیسازه! یا اسهال با عرض معذرت یا یبوست بشی اینا نشون دهنده برهم خوردن طبع بدنته! مثلا من ترشی بخورم دو سه روز بعدش مزه دهنم یه طعم بدی میشه و نمیره تا چند روز قشنگ میفهمم واسه چیه!
کلسیمت رو بهتره از بادوم بگیری یا قره قوروت اگر مشکلی نداری یا ارده و اینا ببین مثلا من دقیقا هم خشکی مزاج رو دارم هم با داروی هورمونی و آنتی هیستامین مشکل دارم