2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680043 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاییزه بازم به عرفت تو که جواب میدی :(( آخه من تعریف این ماسک رو خیلی شنیدم نمیدونم بازم بزنم به موهام یا نه نمیدونم این ریزشی که دیدم مثل ریزشای شدید این چند وقته یا نه . !!!

جدی تونیک میشا خوبه ؟؟؟ من ابروهام خالیه . موهام خیلی پر بود همه حسرت موهای منو میخوردن ولی حالا .....
9 اسفند دکتر سجادیان
مهسا پس دوباره پر میشه نگران نباش
اگه ارثیه حتما چای سبز بخور
نگرانی بدترین چیزه من وقتی بیخیال میشم از همه چی بهتر جواب میگیرم
ولی در کل دفعه اول هر چیزی یذره میریزه
اره میشا خیلی خوبه ابرو رو کلفت میکنه اون ریزه هاشو روزی دو بار اگه بزنی
خوبیشم اینه روغنی نیست راحته
بو هم نداره
نه همجین ارثی نداریم خدارو شک . مطمعنی پر میشه ؟؟؟!! خیلی غصه میخورم اصلا دلم نمیخواد شونه ش کنم . خدایااااااااااا :(((

داشتم پولامو جمع میکردم یه ست ورزشی پاییزه بخرم حالا باید هشو بدم واسه روغن و چیزای گیاهی
9 اسفند دکتر سجادیان
من دیدم شیدی همه جا گفته ارثش رو دارین پر میشه
منم مامانم و عمم جفتشون گیسو هستن
موهای خودمم پر بود
درست میشه واسه تغذیه غلطمونه قدیما انقدر مثه ما با ناز ادا غذا نمیخوردن جون میگرفتن خخخ
من میخوام همه چیزایی که گفتن رو یدور بزنم ببینم چی میسازه همومو ادامه بدم.
اکثرا جواب خوب گرفتن نگران نباش
تازگیا آزمایش خون دادم و کبد نرمال بود . واسه هورمونام آزمایش ندادم . تو که نمیدونی من چقد پول دوا دکتر دادم بخدا دیگه روم نمیشه به بابام بگم پول دکتر بده تابستون همش مزب دکتر بودم واسه تاندون دستم واسه جوش صورتم واسه کمر دردم واسه تغذیه ............
کلا آدم عصبی و استرسی هستم خیلی زیاااااااد وسواس فکری دارم . بهار امسال افسردگی وحشتناکی داشتم هرشب گریه میکردم چن تا از موهامم سفید شد ولی ریزش نداشتم . الانم فلوکستین میخورم میتونه مال قرصم باشه ؟ من شنیدم داروهای ضد افسردگی ریزش مو میاره
9 اسفند دکتر سجادیان
همونه. مال استرسه حتما درست میشه پس. مال منم از فکر زیاده . برو تست طبعشو بزن احتمال زیاد غلبه سودا داری
ببین اگه کمر درد داری یه تست ویتامین د بده مال منم از درد استخون و اینا شروع شد
2810