2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680012 بازدید | 28507 پست
سلام
ممنون میشم کمکم کنید
من کمبود ویتامین دی 3 دارم میزانش کمتر از 7 هست تو بدنم
بقیه رو چک نکردم
ولی همیشه نزدیک پائیز که میشه موهای فرم صاف میشه! نمیدونم یعنی تغییر مزاجه؟
یه مدته که استرس هم زیاد دارم و موهام هم میریزه
تار موهام دو نوعه کلفت و نازک .... کلفت مشکی و نازک قهوه ای در کل عجیب الخلقه!!
خیلی خیلی موهام پر بود بچگی با اینکه نازکاش بیشتر بود
مامانم و عمم جفتشون موهاشون بسیار پره و بابام کچله
یه مدت اصلا استعداد چاقی نداشتم اصلا یعنی
ولی از وقتی موهام میریزه چاقم میشم
موهامم تقریبا نصف موهای خودم شده
الانم از روغن کرچک استفاده میکنم

چکار کنم عایا؟
یه راهنمائی میکنین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
تخمدان پلی کیستیک گرفتم و کبدم هم کمی چرب شده تو سونو..نمیخوام تو شیردهی دارو بخورم
ده ماهه زایمان کرپم و وزنم پایین نیومده...
لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم

Lilypie Maternity tickers
اونایی که ریزش مردانه دارن اینو ببینید....http://www.drakbary.com/ShowNews.aspx?NewsID=154

21. سلام من مشکل آندروزن و ریزش موی ارثی دارم. میتونم برای رفع مشکلاتم از رازیانه استفاده کنم؟

ج. در آقایان درمان طاسی ارثی، خوردن رازیانه نیست و درمان آن، رعایت کامل مثلث سلامت است و مالیدن روغن سیاه دانه به کف سر در شب ها ست، که صبح باید با شامپوی گیاهی تقویت مو شسته شود.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
پاییزه جان فر و صاف شدن موهات به خاطر ژنتیکیته
وقتی موهات صافه یعنی سیستئین های پروتیین موهات احیا شدست ،وقتی ماده احیا کننده تو بدنت کم شه سیستئین ها اکسید میشن و باند دی سولفیدی میزنن ک باعث فر شدن موهات میشه ^ _ ^
فکر نمیکنم ارتباطی ب تعییر مزاج داشته باشه
پاییزه جون....رنج نرمال ویتامین د 50ست...کمبودش ریزش میاره...بهتر تحت نظر پزشک این ویتامینو دریافت کنی....
یه ازمایش تیرویید هم بده....یکسری ازمایش صفحه اول هست البته من خودم همه ش رو انجام ندادم.اما بهتر شما که جدیدا ریزش مو گرفتی ازمایشا رو انجام بدی تا علت ریزشت مشخص بشه.
در مورد مزاج هم اناهید وژینا وارد ترن...
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
2تا هویج بزرگ رو رنده کردم با 3 لیوان آب گذاشتم جوشید بعد خنک شدن تووش یه تخم مرغ زدم بعد 2ساعت گذاتم روو سرم موند الان رفتم حموم افتضاااااااااح ریخت مخصوصا جلوی موهام 2تا 2تا 3 تا 3 تا
9 اسفند دکتر سجادیان
سلام دوستای عزیز

ترو خدا به سوالم جواب بدید

ریزش موهام تو این دو سال طوری بود که یک چهارم از موهام باقی مونده خیلی اعصابم داغونه اینجا تو مملکت غریب تک و تنها افتادم دکترا که اصلا دارو نمیدن اینجارو پیدا کردم تو صفحه اول نوشته بود که فیناستراید و اسپیرونولاکتون و ماینوکسیدل ریزش موی اون خانومو برطرف کرد تا چند سال و تازه موهای ریخته هم دوباره دراومد میخواستم بدونم کس دیگه ای هم ازین داروها استفاده کرده نتیجه داده؟؟؟

تروخدا جوابمو بدید این چیزای گیاهه که مینوسید اینجا به سختی پیدا میشه میخوام خیلی زود جواب بگیرم تروخدا خواهرانه بهم کمک کنید
ممنونم از دوستای گل بخاطر جوابشون
من آمپول ویتامین دی دارم 4 تا و میدونم تیورئیدم مشکل نداره چون آز دادم کلسیمم بهم داده دکتر خلاصه میخورم اینارو
من نمیدونم اینجا هستین یا نه بازم
ولی هر کی پایه اس بگه باهم شروع کنیم تا عید یه کله جنگل داشته باشیم
همه چی صفحه اول هست دیگه خداروشکر
میخونیم خورد خورد برنامه میریزیم
بهم انگیزه بدیم
2810