2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
والا خواهرم پرمو بوده اما جدیدا مثه خودم ریزش مو داره خاله و عمه هم پرمو بودن مامانم هم موهاش خوبه به نسبت سنش اگرچه اونم جدیدات ریزش مو گرفته
اها پس شما کرمشو میزنی اخه سرمش هم هست
ستاره جون قرص رینفولتیل گیاهیه...ترکیباتش چای سبز...گیاه نخل اره ایی.... خوردنش بی ضرره....اماااااااا من که میخورم همچنان ریزش دارم.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فری.....از حموم که اومدی مثل این مادربزرگای قدیم اول یه شال رو پات پهن میکنی و شروع میکنی به شونه کردن....بعد از اتمام برس کشیدن مشغول میشی به شمردن موها....اگه این وسط دچار خطا شدی از اول میشمری.
لیا جون من ریزشم فکر کنم طبیعی باشه،نمی دونما(5.6 تا تو حموم،35.40 تا شونه کردنی،10.15 تام تو طول روز)من از 15 تا 19 سالگی موهام ریخت بیشتر،بچه ها گفتن ما 20.21 سالمون بود موهامون خوب بود الان کچل شدیم من شدیدا استرس افتاد تو جونم یعنی من 2.3 روز بود افسردگی گرفته بودم،تا این حد یعنی بهم کمک کردی،فرشته نجاتم بودی امروز
لیا جون من مشکلم الان بیشتر رویش مجدد موهامه لا مصبا اصلن در نمیان تو راه حلی نداری برام عزیزم؟
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
خواهش میکنم.

بغیر از ماینوکسیدیل تا بحال از تونیک خاصی استفاده کردی؟

خود شیدی جون تو صفحه اول علاوه بر روغنهای ترکیبی سرم ایووروشه و سرم رینفونتیل رو معرفی کرده....مثلا سما علاوه بر روغنها از محلول خرگوشک استفاده میکنه....بعضی ها هم از اب شنبلیله...

من خودم با روغنها (بخصوص شنبل) رویش خوبی داشتم....با سریتا هم همینطور....اما باید مدام بهشون برسی.

الان سرم نلا میزنم با روغن سیاهدونه.موهای ریز زیادی در اومده حالا نمیدونم تاثیر سیاهدونه ست یا سرم نلا؟

آره بابا نیلا جون هزار تا دکتر رفتم هزار تا محلولم استفاده کردم بالای 7.8 میلیون خرج کردم باور کن،حتی پیش باریک بینم رفتم
بهم گفت ارثیه،گفت ربطی نداره دورو برتون کسی این مشکل وداره یا نه شاید اصلا خودت بخوای این ارث رو ایجاد کنی برا آینده
انقدر محلولای جور وا جور ایرانی و خارجی و دست ساز زدم که اسماشونو یادم رفته ولی تا حالا نلا رو استفاده نکردم
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
حسین جون که مال من نیس!! مال اناهیده خخخخخ

مال من یاسر جونه !

حسین جون گفته چی کار کنید ؟ نلا بزنید و سیاهدونه ؟

یاسر هم به من گفته بود سیاهدونه ولی چون بدم میاد از روغن و چربی خیلی نزدم!
2810