2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679907 بازدید | 28507 پست
لیا جون مادرم که کوهاش پره پره،پدرمم طاس نیستن ولیچون 55 سالشونه موهاشون کم پشت شده ولی اصلا تاس نیستن
پدر پدرمم لوی موهاشون تاس بوده فکر می کنم
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جون....اگه پدرتون تاس نیستن پس شما هم قطعا این ژن رو نخواهید داشت....اما در صورتی که پدرتون کم مو هستن.....اون موقع شرایط برمیگرده به خونواده مادریتون(پدر مادرتون).
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
مامان پونه فکر میکنم این باشه من تو ت سرچ کردم شیداجون این مدت یکم سرش شلوغه کم میاد سایت
نام دکتر : پروین منصوری تلفن : 88054343 متخصص : متخصص پوست ومو و زیبایی
آدرس مطب :سیدجمال الدین اسدآبادی (یوسف آباد) - نبش خیابان 60 - ساختمان ماهان - پ. 458 - ورودی a - ط. سوم - ک.پ : 1436864643

پریناز

1389/10/2 8:23 ب.ظ

گل پری جون در حال حاضر بهترین متخصص پوست در تهران دکتر پروین منصوری هستند. این هم آدرس و شماره تلفن مطب:

سیدجمال الدین اسدآبادی (یوسف آباد) - نبش خیابان 60 - ساختمان ماهان - پ. 458 - ورودی A - ط. سوم
تلفن: 88046767

البته فقط یک مشکل هست و اون هم اینه که ایشون خیلی دیر وقت می دن. اگر موفق نشدین تو مطب ویزیت بشین بهتره برین بیمارستان امام خمینی, دکتر منصوری اون جا هم مریض ویزیت می کنن. البته روزش رو نمی دونم. می تونین زنگ بزنین و از بیمارستان سوال کنید. این هم شماره بیمارستان:66581551 الی 9
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
سلام

لیا جون اومده بودم ازت بپرسم از سریتا راضی تر بودی یا نلا که اون یکی تاپیک دیدم جواب دادی مرسی
من الان تو سایت داروکده دیدم 16 تومن زده! 10 روز پیش 11 تومن بود! سایت خود نلا هم بروز نشده انگار همون 11 تومنه
ریحانه جون من هم با نلا هم سریتا رویش داشتم...اما نلا فاقد الکله....فعلا چون گیر نمی اوردم.چند تایی خریدم.فعلا دارم روغن سیاهدونه میزنم؛منتظر نتیجه ام....چون میگن درمان طاسی هستش....
سلام
فری جون زرده تخم مرغ کمک میکنه که موها زیاد خشک نشن
اضافه کن به ماسکت
بهتره که ماسک حنا 3 ساعت بیشتر نمونه رو مو
واسه من که اینطوریه..خشک میشه موهام خیلی
من حنای طبیعی استفاده میکنم و قهوه میریزم که رنگ بدی نگیره..ممکنه حنای بی رنگ خاصیت کمتری داشته باشه
حنا و سدر و هرچی که میخوای باهاش ماسک درست کنی رو چند بار الک کن تا ذرات درشتش جدا بشه
راحتتر شسشته میشه

مواد لازم:

کتیرا : بسته به اندازه و قد مو می تواند از 50 تا 300 گرم
زرده ی تخم مرغ: برای موهای کوتاه 2 و موهای بلند 3 عدد

مقدار معینی از کتیرا را در آب ولرم در ظرفی آرام آرام طوری حل کنید که محلول رقیق نه چندان سفتی درست شود سپس زرده های تخم مرغ را به آن اضافه کرده، خوب با هم مخلوط کنید .
پس از شستشوی موها با شامپوی مخصوص موهای خشک که قبلا استفاده می کردید این محلول را روی موها زده و خوب با نوک انگشتان ریشه ها را ماساژ دهید که بهتر است در صورت داشتن وقت 5 تا 10 دقیقه نیز در بخار حمام صبر کرده تا کاملا به ریشه ها نفوذ کند، سپس با آب ولرم آبکشی کنید .اگر مایل به استفاده از نرم کننده هستید تنها مقداری به ساقه ها زده و توجه داشته باشید به ریشه ها نزنید.

تکرار این کار در هر بار حمام نه تنها به تمیزی و تقویت موهای آسیب دیده کمک می کند بلکه در خوش حالت کردن و به نرمال رساندن موهای خشک و شکننده بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
زهرا جون من ژل داخل برگ آلوئه ورا رو درمیارم و با مخلوط کن له میکنم
میزنم به سرم و ماساژ میدم.قبل از حموم
داخل حموم خوب باید شسته بشه چون وقتی خشک میشه لابلای موها میچسبه و موها بد شونه میشه.میتونی با آب سیبزمینی و عسل هم ماسک درست کنی..آلوئه ورا خاصیت ترمیم کنندگی داره و من نتیجه خوبی گرفتم ازش.بعید میدونم اصلا باعث ریزش بشه!!!

ریحانه جون من دکتر هومیوپاتی که رفتم گفت اسپیرونولاکتون دیگه نخور چون هورمونهات به سطحی رسیده که دیگه نیازی نداری..6 سال خوردم
داروی هومو استفاده میکنم.فکر میکنم تاثیر خوبی داشته
البته چای سبز ..گیاه نخل اره ای .کلم برکلی .گباه پنج انگشتی. دم کرده نعناع . اینها همه گیاهاتی هستند که خاصیت آنتی آندروزنیک دارند.یعنی همون کاری که اسپیرونولاکتون میکنه

لیا جون من هم مامانم کم مو هست هم بابام کم مو بود..البته تو سن 45 سالگی کم کم کم موئی بابا شروع شد ولی اثلا طاس نبود

مامانم و خاله هام اکثرا کم مو هستند.البته همشون مشکل کم خونی داشتند و دارند.مقدار موهای مامانم کمه ولی نه اونقدر که سرش دیده بشه
دو تا برادر دارم که موهاشون عالیه

حالا من این وسط چی میشم!!!؟؟؟؟
ایلین جون منظور طاس بودن مرد یعنی جلو سرشو کاملا بی مو هست....پدرتون هم اینجوریه؟

برادراتون بزرگن یا هنوز در اوایا سنین بلوغن؟
2810