2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا بعد روغن کاری با شامپو میشورم ببینم چطور میشه

کسی سابقه مصرف قرص روکین رو داره؟

اکنون همه درها و دروازه ها گشوده شده اند اکنون همه راه ها باز و ازاد است همه جهان به من پاسخ مثبت میدهد
لیا جان من پرى هام منظمه، دیان تا حالا نخوردم تازه از این ماه میخوام شروع کنم ، گفتم یه موقع به هم نریزه!
چند دوره دیان خوردید که ریزش موهاتون قطع شد ؟شما بعد قطع این قرص ریزش مو داشتید؟ اگه خوب بوده چرا قطع کردید؟ببخشید خیلى سؤال میپرسم
توروخدااااااااااااا کمکم کنید

خیلی ناراحتم من توو فامیل به پر پشتی مو معروف هستم ولی الان موهام داره میریزه به قدری که میترسم شونه ش کنم . آزمایش خونم تازگیا دادم تیروییدم نرماله کم خونی ندارم با این حال قرص ففول با زینک و ویتامین سی و ب میخورم رژیمم هم سفت و سخت نیست همه چی داره هم نون هم برنج . تازه هر روز سالاد با روغن زیتون و جوانه گندم و نعنا میخورم مرغ و ماهی میخورم در صورتی که قبلا از اینا نمیخوردم تازه ورزشم هر روز 2 ساعت و نیم . قبلا افسردگی شدید داشتم الان خیلی خوبم . استرسم ندارم . خوابم کامل شده . پس چرا موهام داره میریزه واقعا موندم !!!!
9 اسفند دکتر سجادیان
اناهید جان چون 4 ماهه هیچی به موهام نزدم موهام از ریشه تیره تر هستش.ولی ساقه هاش حنا داره
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
سلام
فری سوالات چقدر زیادن!!!
من همه سوالاتو جوابشو نمیدونم تا جائی که بدونم کمکت میکنم
قرص ب کمپلکس مارک باکاناسان آلمانی بگیر روزی 1 عدد بعد از غذا با یک لیوان پر آب بخور..قورت بده
فلسفه نشسته شستن موهارو نمیدونم..طب سنتی میگه اینو..از عطاری بپرسی میدونه.
شونه بهتره چوبی باشه ولی اگر فلزی باشه بهتره دونه درشت باشه که پوست سرتو آزرده نکنه!
من با برس فلزی شونه میکنم..یکبار در روز کافیه ..بهتره موها بسته باشن در طول روز با کلیپس نه کش..
بستن با کش برای مو ضرر داره خصوصا ماها که موهامو مستعد ریزش هست.موها بهتره خشک بشن کامل بعد برس بکنی

برای خشکی پوست یک کرم مرطوب کننده تهیه کن از داروخونه.من که تا حالا گلاب اینها استفاده نکردم.یه مارک معمولی بگیر.فرقی نداره زیاده برای دست ولی برای صورت من از سینره راضی بودم.البته قبلا مارکهای خارجی استفاده کردم..به نظرم فرقی ندارن

اگر چربی سرت زیاد نباشه اشکالی نداره اون تونیک و بزنی..ولی بهتره چرب نباشه..شاید تونیک جزب نشه

چای سبز خارجی تلخ نیست.من از عطاری گرفتم ..خیلی هم خوشمزست.ایرانی هاش مزه علف میده و من نمیتونم بخورم.با خرما بخور.آبی که از جوش افتاده بریز تو لیوان یک قاشق چایخوری چای بریز توش بعد از 5 دقیقه صافش کن و بخور
نیاز نیست دم کنی

4 قاشق حنا و بابونه هم باید دو لیوان آب رو با 2 قاشق گیاه بابونه بجوشونی و به یک لیوان رسید با حنا مخلوط کنی.البته من به تنهائی اینهارو نزدم و اون تیپرکیبی که گفتم مخلوط میکنم.قهوه و .............

سدر رو تو ماسک خنا هم میتونی بریزی..قبلا که گفتم!

فری برنامت خوبه ولی آب شنبلیله هم استفاده کن

روغن های ترکیبی هم همینطور

2810