2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680123 بازدید | 28507 پست

diba

1390/8/12 9:58 ق.ظ

بچه ها من به هر کسی میرسم این رو میگم،شاید به درد کسی بخوره،برای درمان کیست تخمدان و تنبلی تخمدان و تنظیم هورمون های زنانه،فقط و فقط رازیانه،هم اگر خودتون سرچ کنین خواهید دید،و هم اینکه من خودم یه تجربه کاملا شخصی موفق در این زمینه دارم،من معمولا 3-4-5 ماه طول می کشید که پری بشم،حتی به شش ماه یه بار هم کشیده بود،تا اینکه یه بار همکارم از یه متخصص تغذیه شنیده بود که رازیانه بخورین،همکارم به من گفت و من شروع کردم به خوردن رازیانه،و پری هام همینجوری مرتب شد
دوماه به دوماه
یه ماه و نیم به یه ماه و نیم
و الان هم با2-3 روز تاخیر پری میشم،این واسه بدن من موفقیت بزرگی بود،شما هم استفاده کنین به شرطی که مداوم و مستمر باشه
موفق باشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://mojezeh-hamedan.blogfa.com/post-194.aspx

***خوردن روزانه چند لیوان آب آشامیدنی ، بدترین تجویز پزشکی است که در درمان یبوست انجام میگیرد . آب دارای طبع سرد و تر است . کسی که برای رفع یبوست روزانه چند لیوان آب میخورد . در چند روز اول ممکن است کمی بهتر شود . اما به علت طبع سرد آب ، دستگاه گوارش سرد و فلج میشود .و بیمار علاوه بر یبوست ، دچار ورم معده ی شدید – کیست تخمدان -درد مفاصل شدید – سفید شدن و ریزش مو – افسردگی مزمن – بی حالی و بی قراری – عقب افتادن قاعدگی – کاهش بینایی – تیروئید کم کار – مشکلات قلبی و کلیوی - و دهها بیماری دیگر میشود .

***چون زنان دارای طبع سردتری نسبت به مردان هستند ، بیشتر دچار یبوست میشوند .

**بهترین نسخه ی درمان یبوست : دم کرده ی : ( ترنجبین علفی + شکر خام (شکر سرخ) + خاکشیر) – قبل از خواب و قبل از صبحانه .

**خوردن یک عدد مغز گردو + پنج عدد انجیر خشک ، بعد از صرف غذا بسیار موثر است .

***خوردن میوه جات و سبزیجات را نباید به همه توصیه کرد .
http://www.drzakerii.blogfa.com/post/11

از داروهای موثر در درمان کیست تخمدان میتوان به موارد زیر اشاره نمود(دوز مصرفی و مدت درمان به مزاج شخص و نظر پزشک بستگی دارد):

رازیانه-مریم گلی-بومادران-سیاهدانه

بادکش گرم تخمدانها

روغنمالی ناحیه تخمدانها

ترک اغذیه سرد و و استحمام در ایام پریود

نکته قابل توجه طی درمان کیست تخمدان این است که در مراحل اولیه مصرف دارو اگر سونوگرافی مجدد چک شود ممکن است افزایش سایز کیست گزارش شود با پیشرفت درمان کیست منفرد بزرگتر و نرم تر شده و ممکن است به چند کیست کوچکتر تبدیل شود پس در صورت مشاهده افزایش سایز یا تعداد کیستها طی درمان نگران نشوید این از علائم تاثیر دارو میباشد با ادامه درمان کم کم کیست ها محو خواهند شد

http://tabib-khorasan.ir/news3116.html

سوال : با سلام و خسته نباشید.من یک سوال در مورد گیاه رازیانه دارم.آیااستفاده از عرق رازیانه باعث درمان کیست تخمدان میشود؟من 3سال پیش دچار پلی کیست شدم و با دارو درمان شدم میخواستم بدانم آیا عرق رازیانه میتواند از بروز مجدد این عارضه جلوگیری کند ؟ مقدار مصرف این فراورده چقدر باید باشد ؟ و کلا" برای اطمینان از سلامتی و جلوگیری از بروز اینگونه امراض باید چه گیاهانی در برنامه غذایی استفاده شود؟ با تشکر 30ساله-مجرد
پاسخ : با تشکرازمشاوره : کاربر گرامی کیست تخمدان نشانه غلبه بلغم و سردی در بدن شما است ، لذا از مصرف سردیجات بایستی پرهیز کرده و تحت نظر یک پزشک با تجربه اقدام به اصلاح مزاج عارضی و تنظیم تغذیه نمائید ، فعلا موارد زیر پیشنهاد میشوند. تا زمان مراجعه به پزشک خود.

- ترک حمام در زمان پریود
- ترک مصرف سردیها در زمان پریود
- بادکش گرم و خشک تخمدان – کمر – کتف
- حجامت عام و ساکرال و تکرار آنها برحسب نیاز
- عرق رازیانه + عسل به مدت چهل شب
- ماساژ تخمدانها هر شب با روغن زنجبیل یا گزنه
- دوسین 1 تا 3 قاشق مرباخوری(مخلوط سیاه دانه و عسل)
- مصرف صبحانه مفصل و شام سر شب و نهار نصفه باشد
- بادام روزی 10 عدد قبل از نهار میل شود
-پیاده روی روزی یک ساعت

موفق باشید
سلام فری جون.
باید اول ببینی کمبودی داری تو بدنت یا نه..
با یه آزمایش میتونی بفهمی که چه مکمل هائی باید بخوری.
آهن.ویتامین D3 .سلنیوم.زینک.ویتامین ب.مهمترین ها هستند
البته هورمون ها هم مهم هستند
ماسکهای خوب حنا و مخلفاتش
خردل
روغن های ترکیبی
آب شنبلیله یا حلیم شنبلیله
آلوئه ورا
سیرو پیاز
صفحه اول تو ضیحات این ماسکها هست و همینطور تو وبلاگ

http://hair4u.blogfa.com/
من در هفته
حنا و مخلفاتش
ترکیبی
سیر و پیاز
آب شنبلیله..شنبلیله رو تمیز میکنم..چوبهاش و میریزی بیرون.میشوری بعد با آبمیوه گیری آبشو میگیری و با قطره چکون به همه جای سرم میزنم. کمی با سر انگشتام ماساژ میدم .کلاه حموم میزارم و بعد از دو ساعت میشورم..لازم نیست 8 ساعت!
خردل
..کلا روز درمیون ماسک میزارم.
من لیست کامل آزمایش و میفرستم برات فری جون..البته این آزمایش خیلی کامله و شاید نیاز نباشه همشو انجام بدی!
هزینش 200 تومان شد 2 ماه پیش و اگر مطمئنی مشکل هورمونی نداری هورمون ها رو حذف کن
2810